+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

Litoral Bulgaria

Cursa charter: Varna – Constantin & Elena – Nisipurile de Aur – Albena – Balchic
Zona de Nord

CHARTER LITORAL BULGARIA

Varna – Constantin & Elena – Nisipurile de Aur – Albena – Balchic

Plecari zilnice din Bucuresti in perioada 31.05 – 15.09.2024

Tarife
Ore de imbarcare si retur
Important
Observatii
Conditii de anulare:

» 50 € (euro) / adult – dus / intors
» 45 € (euro) / persoana – dus sau intors

» Copiii 2-6.99 ani au reducere 5 euro si beneficiaza de loc in autocar.
» Copiii 0-2 ani au gratuitate, dar nu beneficiaza de loc in autocar.

Plecarile se vor face in fiecare zi la ora 07:00 de la Intrarea in Parcul Carol, Fantana Zodiac  Bucuresti,

» Orele de ambarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
» Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.
» Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la autocar.
» Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalasie audio-video.
» Transportul se efectueaza cu microbuzul, minibuzul sau autocarul, in functie de marimea grupului, cu autovehicule Royal Trip sau cu parteneri care opereaza pe traseul respectiv.
» Transferurile se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibuz sau autocar, cu autovehicule proprii sau cu parteneri locali, in functie de marimea grupului si orasul din care se solicita transfer.
» Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.

» Telefon de urgenta: +40 733 837 771 (doar pentru ungente, cu maxim 30 de minute inainte de ora de plecare!).

Localitate Ora de Plecare Ora de Retur Punct de Imbarcare / Debarcare
Bucuresti – Romania 07:00 21:00 Gara de Nord – Vizavi de Coloane
Giurgiu – Romania 08:00 19:00 Benzinaria Rom Petrol – Vizavi de Kaufland
Varna – Bulgaria 11:30 15:00 Catedrala Centru
Sf. Constantin & Elena – Bulgaria 12:00 14:30 Hotel Romance
Nisipurile de Aur – Bulgaria 12:15 14:30 Hotel Melia Grand Hermitage
Albena – Bulgaria 12:30 14:15 Centrul de Informare Turistica
Balchik – Bulgaria 12:45 13:45 Gradina Botanica

» Grupul minim pentru transport este de 27 persoane; in cazul in care acest grup nu se realizeaza transportul se va anula, iar turistii vor fi informati cu maxim 7 zile inaintea plecarii.
» Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
» Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita.
» Transportul se efectueaza doar cu autocare turistice.
» Distribuirea locurilor se face in ordinea sosirii la autocar.

Documente necesare calatoriei:
» carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara;
» obligatoriu pasaport pentru copiii care inca nu au implinit 14 ani;
» minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor pentru a putea pleca din tara;
» minorii trebuie sa aiba acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu ii insoteste, legalizat la notariat);
» adultul care insoteste un minor, in cazul in care nu este unul din parinti, trebuie sa aiba asupra lui procura notariala de la ambi parinti si cazier judiciar, documente pe care trebuie sa le prezinte la frontier.

Reclamatii
» Sesizarile sau reclamatiile de orice fel, referitoare la produsele Royal Trip, se pot face numai in scris, in termen de 3 zile de la producerea evenimentului sesizat.
» Royal Trip va raspunde la sesizare in termen de 20 zile de la inregistrarea ei.

In cazul anularii calatoriei se vor percepe urmatoarele penalizari:

– fara penalizare, daca anularea se face cu mai mult de 30 zile inainte de data plecarii;

– 20 euro/persoana, daca anularea se face in intervalul 30-21 zile inainte de data plecarii;

– 25 euro/persoana, daca anularea se face in intervalul 20-11 zile inainte de data plecarii;

– 100%, daca anularea se face cu mai putin de 10 zile LUCRATOARE inainte de data plecarii.

Termeni si Conditii Royal Trip

• Documentul “Termeni si conditii” este contractul intre calator, denumit in continuare “Calator” si Royal Trip SRL”.
• Accesarea si utilizarea website-ului www.royaltrip.ro echivaleaza cu acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document.
• Informatiile din website pot fi actualizate fara o notificare prealabila a utilizatorilor, in functie de dinamica conditiilor si ofertelor.
• Informatiile din website sunt completate cu informatiile primite in scris sau verbal de la operatorii Royal Trip; aceste din urma informatii au prioritate fata de informatiile afisate pe website.
• Rezervarea efectuata pe site-ul www.inchiriere-autocare-turistice.ro, denumit in continuare “royaltrip.ro”, reprezinta intentia utilizatorului de a achizitiona un produs Royal Trip.
Rezervarea acceptata va fi insotita de expedierea unui mesaj prin e-mail de confirmare, continand, detaliile produsului si instructiuni de plata. Aceleasi informatii sunt afisate in pagina web a rezervarii, dupa confirmarea exactitatii informatiilor de calatorie, de catre utilizator.
• Confirmarea rezervarii nu reprezinta confirmarea efectuarii transportului, aceasta obligatie devine efectiva numai dupa achitarea contravalorii calatoriei, la termenul si in conditiile prevazute de respectiva calatorie.
• Dupa efectuarea si confirmarea platii, utilizatorul va primii un mesaj prin e-mail
• Continutul din e-email reprezinta contractul de calatorie incheiat intre Royal Trip si Calator, achitarea acestuia reprezentand acordul expres si explicit al calatorului cu toate conditiile ce se regasesc in prezentul document. Calatorul are obligatia de a printa acel e-mail si de a-l prezenta la imbarcare, precum si oricand pe durata calatoriei.
• In anumite situatii, in special in cazul rezervarilor efectuate pentru produsele partenerilor Royal Trip, este necesara reconfirmarea din partea unui operator Royal Trip, chiar daca rezervarea a fost deja achitata. In cazul in care o rezervare achitata nu poate fi onorata sau conditiile initiale sunt modificate, Royal Trip va oferi calatorului alternative sau rambursarea integrala a sumelor deja achitate.
• In cazul rezervarii unui produs furnizat de un partener Royal Trip, conditiile si termenii din prezentul document se completeaza cu termenii si conditiile partenerului, devenind conditii contractuale obligatorii pentru calator, considerandu-se ca acesta a fost informat si a luat la cunostinta de aceste conditii si termeni odata cu efectuarea rezervarii si achitarea produsului. Termenii si conditiile de calatorie ale partenerilor pot include, fara a se limita, reguli cu privire la locuri si ore de imbarcare / debarcare, tarife, taxe, bagaje.

Termeni si Conditii de Calatorie

Calatorul, in calitate de utilizator al website-ului www.royaltrip.ro si al serviciilor Royal Trip, se obliga:
• sa-si asume intreaga responsabilitate cu privire la tranzactiile financiare efectuate in vederea achizitionarii unui produs Royal Trip;
• sa furnizeze date reale cu privire la identitatea si informatiile de contact ale calatorilor pentru care achizitioneaza produse Royal Trip;
• sa nu utilizeze sistemul de rezervari produse Royal Trip in scop fraudulos;
• sa se informeze despre toate documentele necesare pentru efectuarea calatoriei, cum ar fi documente de identitate, vize, procuri, in conformitate cu dispozitiile legale. Royal Trip isi declina orice responsabilitate in cazul neefectuarii sau intreruperii calatoriei ca urmare a nerespectarii acestei dispozitii;
• sa verifice datele inscrise pe bilet; semnalarea neconcordantelor trebuie facuta in maximum 2 ore de la primirea unui e.mail de la Royal Trip, orice reclamatie ulterioara nefiind luata in considerare;
• sa se prezinte la locul de imbarcare cu minimum 30 de minute inainte de ora de plecare;
• este interzis calatorului sa deterioreze mijlocul de transport, fiind obligat sa pastreze curatenia si integritatea acestuia, raspunzand material in cazul producerii unor daune;
• este interzis calatorului sa perturbe in orice fel conducatorul auto sau sa manifeste un comportament prin care sa provoace disconfort celorlalti calatori;
• este interzis calatorului sa fumeze in mijlocul de transport, sa consume bauturi alcoolice sau substante stupefiante;
• este interzis calatorului sa transporte produse inflamabile, periculoase sau explozive;
• calatorul are obligatia sa acopere in totalitate eventualele pagube produse mijlocului de transport, prin nerespectarea obligatiilor ce-i revin.
• Calatoria se efectueaza numai in baza biletului, valabil doar pentru titular.
• Calatorul are dreptul la un singur bagaj de cala gratuit, cu o greutate maxima de 30 kg; un al doilea bagaj de cala poate fi acceptat in limita locului disponibil cu achitarea unei taxe de 5 EUR. Nu se accepta mai mult de doua bagaje de cala pentru un calator.
• In eventualitatea in care pasagerul doreste sa calatoreasca cu bagaje suplimentare, acestea trebuiesc declarate in momentul procesarii rezervarii si vor fi taxate suplimentar.
• Royal Trip va refuza imbarcarea calatorului daca bagajul acestuia contine materiale periculoase, arme de foc, substante inflamabile etc., care ar putea pune in pericol siguranta pasagerilor, sau daca bagajele transportate contravin legislatiei in vigoare specifice fiecarei tari in parte. In acest caz, pasagerul nu are dreptul de a solicita rambursarea sumei achitate pentru transportarea bagajului.
• Emailul printat de catre turist este valabil strict pentru destinatia si ora de plecare inscrise. Neprezentarea la imbarcare sau intarzierea este considerata renuntare la serviciile achizionate.
• Orele sau locurile de imbarcare pot suferi modificari in functie de trafic, conditii meteo, sau de orice alte situatii ce nu depind de Royal Trip. Agentii Royal Trip va informa calatorul, in masura posibilitatilor, cu privire la aceste modificari;
• Orele inscrise in e.mail reprezinta ore locale.
• Calatoriile pot fi efectuate cu autoturism, microbuz, minibus sau autocar, in functie de numarul de pasageri inscrisi pe cursa respectiva, toate mijloacele de transport folosite find licentiate si dotate corespunzator normelor legale in vigoare.
• Distribuirea locurilor in mijlocul de transport se face automat, prin intermediul sistemului de rezervari, in ordinea inscrierilor. Royal Trip isi rezerva dreptul de a modifica locul atribuit de sistem, in cazul unor situatii speciale, cum ar fi in cazul persoanelor cu probleme de sanatate, grupuri, clienti fideli, etc.
• Daca un calator a achizitionat servicii Royal Trip pentru mai multe persoane, se considera ca toti calatorii de pe aceeasi rezervare au acceptat termenii si condtiile contractului.
• Minorii pot calatori numai insotiti de un adult.
• Nu sunt permise animalele de companie, indiferent de circumstante.
• In cazul in care destinatia finala este un aeroport, Royal Trip nu isi asuma responsabilitatea cu privire la eventuale intarzieri ce pot duce la pierderea zborului.
• In cazul anumitor trasee, este posibil ca o cursa sa fie impartita in mai multe segmente, presupunand schimbarea mijlocului de transport.
• Neconcordantele intre datele inscrise pe bilet si informatiile din sistemul de rezervari, constatate inclusiv la imbarcare (ore de plecare, nume pasager, date de identitate, etc), pot duce la anularea calatoriei si pierderea rezervarii, inclusiv a sumelor deja achitate.
• Nu se accepta urcarea sau coborarea in alte locuri decat cele inscrise in rezervare si bilet.
• Toate ofertele afisate pe site-ul www.royaltrip.ro sunt valabile in limita locurilor disponibile.
• In cazul in care exista locuri disponibile, se poate achizitiona biletul de calatorie si la locul de imbarcare.

Modificarea unui Serviciu de Transport Achitat se poate face in Urmatoarele Conditii

• Modificarea sau anularea serviciului de transport rezervat sau cumparat se poate face numai in scris, prin e-mail la adresa contact@royaltrip.ro sau in orice alta forma scrisa, depusa la sediul Royal Trip.
• Modificarile pot fi efectuate cel mai tarziu cu 21 zile inainte de data plecarii, in limita posibilitatilor; in anumite situatii, este posibila aplicarea unor taxe de modificare, specifice fiecarui produs, evidentiat astfel in prezentarea produsului de transport.

Anularea unui Serviciu de Transport Achitat se poate face in Urmatoarele Conditii

• gratuit, cel mai tarziu cu 30 zile inainte de plecare;
• cu plata unei taxe egala cu 50% din valoarea achitata, cu 20 zile inainte de plecare.
• cu plata unei taxe egala cu 100% din valoarea achitata, cu mai putin de 20 zile inainte de plecare
• Cu mai putin de 20 zile inainte de plecare, anularea serviciului de transport se face fara rambursarea contravalorii deja achitate.
• Serviciile de transport de tip tur-retur, formeaza un pachet unic, aplicandu-se aceleasi conditii de anulare, indiferent de intervalul de timp de la data anularii pana la data returului, fiind considerat un serviciu unitar.
• Prin achitarea serviciilor, se prezuma acordul calatorului cu privire la conditiile de anulare.
• Restituirea sumelor, ca urmare a anularii, se face in termen de maximum 15 zile de la data anularii serviciului de transport.

Modalitati de Plata

• Plata serviciilor se face in EUR sau RON, prin virament bancar sau la sediul Royal Trip, cu numerar
• Sunt valabile numai biletele achitate integral inainte de inceperea calatoriei.
• Tarifele produselor Royal Trip includ toate taxele si comisioanele, cu exceptia costurilor suplimentare, cum ar fi suplimentul de bagaj, taxele de anulare, etc.
• Niciun bilet nu este valabil daca el nu a fost achitat integral pana la data calatoriei, chiar daca a fost emis.

Documente Necesare Calatoriei

• carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara;
• obligatoriu pasaport pentru copiii care inca nu au implinit 14 ani;
• minorii trebuie sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor pentru a putea pleca din tara;
• minorii trebuie sa aiba acordul ambilor parinti ( sau al parintelui care nu ii insoteste, legalizat la notariat );
• adultul care insoteste un minor, in cazul in care nu este unul din parinti, trebuie sa aiba asupra lui procura notariala de la ambi parinti si cazier judiciar, documente pe care trebuie sa le prezinte la frontier.

Reclamatii

• Sesizarile sau reclamatiile de orice fel, referitoare la produsele Royal Trip, se pot face numai in scris, in termen de 3 zile de la producerea evenimentului sesizat.
• Royal Trip va raspunde la sesizare in termen de 15 zile de la inregistrarea ei.

FOARTE IMPORTANT!

» Va rugam orice rezervare trebuie insotita de numarul de telefon mobil al turistilor, cu roaming activat!
» Nicio rezervare nu este valabila daca nu a fost achitata integral pana la data calatoriei, chiar daca a fost trimis un e-mail din partea Agentiei Royal Trip !

UN PRIETEN LA DRUM

TRANSPORTATOR ROYAL TRIP

CHARTER LITORAL BULGARIA

Formular de rezervare
    tur - returturretur