Societatea Royal Trip va ofera aervicii de transport pentru efectuarea de excursii interne si internationale. Vehiculele  noastr sunt destinate exclusiv transportului turistic, ele nefacand curse de linie.

Acestea se prezinta intr-o stare excelenta putand opera atat pe trasee interne cat si internationale.

Misiunea noastra este sa ne transportam calatorii confortabil si in siguranta la destinatie.

Ne-am impus standarde de siguranta si confort ridicate pentru a satisface pe cei mai multi din clientii nostri.

Noi facem calatoria dumneavoastra mai usoara si mai confortabila! Transport national si international de persoane, curse turistice, curse charter, circuite, inchirieri autocare, microbuze. Oriunde si oricand.

Tarife pentru national sau international sunt negociabile in cazul unor contracte pe termen lung sau variabile in functie de destinatie, traseu, numarul de zile la dispozitie, distanta.

 

 

Societatea Royal Trip va ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale o gama variata de autocare si microbuze.

Fie ca e vorba de un transfer pana la aeroport, de o excursie in tara sau in strainatate, autocarele si microbuzele puse la dispozitia dumneavoastra vor face dovada multor atribute: tehnologie, siguranta, calitate, confort si eleganta.

Impreuna cu dumneavoastra putem alege o ruta convenabila in vederea propunerii unei oferte tentante!

 

 

 

Pentru vacante reusite si pentru armonie intre turisti si destinatiile vizitate:

10 sfaturi pentru calatori!!

  1. Calatoreste cu simtul modestiei si cu dorinta sincera de a intalni oamenii locurilor si de a te apropia de ei.

  2. Respecta sentimentele celorlalti. Nu fi agresiv, in special cand faci fotografii.

  3. Cultiva-ti obiceiul de a asculta si a observa, nu doar a vedea si a auzi. Rezista tentatiei de a “a te pricepe la toate”.

  4. Incearca sa intelegi ca altii pot avea notiuni despre timp si comportament diferite, nu neaparat inferioare celor pe care le-ai mostenit prin educatie.

  5. In loc sa vanezi doar exotismul, descopera bogatia celorlalte culturi si civilizatii.

  6. Invata obiceiurile locurilor si respecta-le.

  7. Nu uita ca esti unul dintre multii turisti. Nu te astepta la privilegii deosebite.

  8. Cand te targuiesti cu negustorii, nu uita ca pana si cei mai saraci pot renunta mai degraba la profit decat la propria lor demnitate. Nu profita de pe urma celor prea saraci. Plateste cat face.

  9. Tine-te de promisiunile facute oamenilor pe care ii intalnesti. Daca nu poti sa te tii de cuvant, nu face promisiuni.

  10. Petrece-ti putin timp in fiecare zi aprofundand experientele traite. Imbogatirea ta spirituala este binefacatoare si pentru ceilalti.

 

Vacanta placuta !

Agentia Royal Trip

 

Calatoria cu avionul

Pentru excursii cu avion, actele de identitate sunt documente obligatorii de calatorie. Asigura-te bine ca nu le-ai lasat acasa.

Biletele de avion pentru zboruri sunt charter sunt electronice, check-in-ul este în general pe lista de pasageri, în același timp ridicarea biletelor este în fața aeroportului, a reprezentantului agentiei.

Pentru efectuarea formalităților de check-in trebuie să te prezinte obligatoriu cu 120 de minute înainte de ora de decolare.

Orarul de zbor al charterelor poate fi modificat pentru compania aeriană. Agentul vă va informa în timp dacă se poate folosi acest lucru în intampla. În acelasi timp aceasta este responsabilitatea turistică să se confirme orarul de zbor cu puterea sau zi înainte de plecare.

Taxele de aeroport pot suferi modificări în funcție de evoluție pietei combustibililor. Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg.

Transportul bagajelor de îngrijire depasesc această greutate este ceva mai important.