Inchirieri autocare
transport-persoane

Inchirieri autocare

Societatea Royal Trip va ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale o gama variata de autocare si microbuze.

Fie ca e vorba de un transfer pana la aeroport, de o excursie in tara sau in strainatate, autocarele si microbuzele puse la dispozitia dumneavoastra vor face dovada multor atribute: tehnologie, siguranta, calitate, confort si eleganta.

Impreuna cu dumneavoastra putem alege o ruta convenabila in vederea propunerii unei oferte tentante!

  • Parcul nostru auto dispune de o gama larga de automobile, care sunt intr-o stare perfecta de functionare.
  • Daca aveti calatorii de afaceri sau doar turistice, cea mai buna solutie este sa apelati la o firma de transport persoane.

Cand puteti apela la serviciul de inchirieri autocare Bucuresti:

  • Pentru evenimente speciale

 Puteti apela la serviciile noastre pentru transportul persoanelor de la locatie la eveniment sau invers. Este solutia ideala atunci cand vrei ca la evenimentul tau sa participe cati mai multi invitati, desi nu au un mijloc de transport. Cu autocarele noastre, iti putem oferi transportul de care ai nevoie ca invitatiii tai sa ajunga cu bine la tine/inapoi de la evenimentul tau. Bucurandu-va de cele mai minunate clipe impreuna cu ei!

  • Pentru concedii impreuna cu familia sau prietenii

V-ati gandit sa plecati cu familia numeroasa, prietenii sau colegii intr-un concediu si nu aveti transport?  Nu-i asa ca ar fi obositor sa alegeti un alt transport auxiliar si chiar si costisitor? Ei bine, cu oferta noastra de transport nu doar ca economisiti, dar mergeti in siguranta acolo unde va doriti! Alegand un autocar ca mijloc de transport veti beneficia atat de siguranta, confort, spatiu perfect la picioare pentru intindere si loc pentru bagaje pentru fiecare. Si cel mai important este ca atunci cand calatoria se face in grup, ea devine mult mai distractiv, mai trecatoare, fara sa va faceti griji de trecerea timpului.

  • Pentru transport persoane catre locul de munca

Ai o societate si iti faci griji pentru ca angajatii tai nu au cu ce sa se deplaseze pana la munca? Noi, iti punem la dispozitie autocarele noastre pentru ca angajatii tai sa beneficieze de transport de la locul de munca si inapoi, indiferent ca vorbim de preluare de la periferie sau in afara orasului pentru firmele ce au sediile acolo. Astfel poti pune la dispozitie transport in siguranta pentru angajatii care nu au niciun mijloc de deplasare.

  • Pentru transport copii in excursii si activitati extra-scolare

In calitate de cadru didactic suntem siguri ca te-ai gandit ca daca ar fi posibil, o excursie scolara cu copiii ar fi cea mai buna experienta pentru ei.  Pentru deplasari la: teatru, un spectacol sau o excursie, va stam la dispozitie! Va oferim servicii de inchirieri autocare din Bucuresti, Ilfov.  Va oferim transport persoane intern si international, cu soferi experimentati care pun pe primul loc siguranta calatorului!

Servicii inchirieri autocare Bucuresti si imprejurimi

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie si de alt fel de servicii de transport persoane! Ne putem adapta nevoilor dumneavoastra, cu acelasi profesionalism si calitate.

Contact:

Pentru a vă ajuta în planificarea călătoriei, vă încurajăm să discutati cu unul dintre agentii noștri. Vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă ajuta în planificarea călătoriei dvs, ținând cont de toate solicitările dumneavoastra. Soferii nostri va asigura un transport de calitate, la timp și de încredere pe toata durata călătoriei.

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane cu autocare confortabile.

 

 

Despre Autor

client-photo-1
Royal Trip