+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

Inainte de a merge la aeroport vă rugăm să vă asigurați că bagajele dumneavoastră îndeplinesc cerințele pentru mărime și greutate. În caz contrar, suprataxa pentru excedentul de bagaj poate fi costisitoare.

Este important să vă asigurați că dimensiunea bagajelor dvs, este acceptată de compania aeriană, în funcție de opțiunile alese la rezervare. Din motive de securitate, în acestea este interzis să transportați anumite obiecte. (Fiecare companie aeriană are propriile reguli în ceea ce privește dimensiunile acceptabile ale bagajelor. De asemenea, taxele pentru bagaje variază în functie de operatorul de transport.)

De asemenea, înainte de plecare interesați-vă asupra țărilor în care este necesară viza turistică pentru toate destinațiile de pe rezervare (inclusiv escale).

Pentru calatoriile cu avion, actele de identitate sunt documente obligatorii de calatorie. Asigura-te bine ca nu le-ai lasat acasa.

Biletele de avion pentru zboruri sunt charter sunt electronice, check-in-ul este în general pe lista de pasageri, în același timp ridicarea biletelor este în fața aeroportului, a reprezentantului agentiei.

Pentru efectuarea formalităților de check-in trebuie să te prezinte obligatoriu cu 120 de minute înainte de ora de decolare.

Vacanțele alături de copii necesită o pregătire specială. Verificați cum puteți transporta cărucioare, ce documente speciale sunt necesare, cât și modalitatea de transport a alimentelor la bordul aeronavei.

Pasagerii trebuie să se prezinte la aeroport în avans. Cei care călătoresc în spațiul Schengen și au doar bagaj de mână, pot veni cu 40 de minute înainte de zbor. Pentru alte destinații, sau pentru cazul în care aveți bagaj de cală ce trebuie predat, este important să vă prezentați la aeroport cu 2 ore înaintea decolării. Călătorii își pot efectua check-in-ul online, dar și la aeroport. Această opțiune, însă, este mult mai costisitoare.

Orarul de zbor al charterelor poate fi modificat pentru compania aeriană. Agentul vă va informa în timp dacă se poate folosi acest lucru în intampla. În acelasi timp aceasta este responsabilitatea turistică să se confirme orarul de zbor înainte de plecare.

Taxele de aeroport pot suferi modificări în funcție de evoluție pietei combustibililor. Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg.

Transportul bagajelor de îngrijire depasesc această greutate este ceva mai important.

Pentru Calatoria cu avionul nu ezitati sa ne contactati!

 

About the author

Agentia Royal Trip oferă rezervari pentru: excursii, sejururi, vacante, circuite, pelerinaje, team-building, oferte paste, oferte revelion. Servicii complementare de închiriere Autocare, miniautocare, microbuze. Societatea Royal Trip te invita sa calatoresti alaturi de noi oriunde doresti si iti pune la dispozitie oricand o gama variata de excursii, circuite, sejururi, pelerinaje, vacante precum si o gama variata de autocare si microbuze, ce iti va asigura confortul de care ai nevoie in calatoria ta spre destinatie!