Vacante la Sf. Constantin & Elena

Constantin & Elena

Statiunea Sf. Constantin si Elena se afla in apropiere de Nisipurile de Aur (10 km), la circa 10 km de Varna si este considerata una din cele mai intersante statiuni de pe litoralul bulgaresc. Recomandam acesta statiune pentru cei care doresc sa aiba o vacanta linistita, pentru tratament sau familistilor cu copii .

Denumirea statiunii vine de la numele unei cunoscute manastiri din Bulgaria aflata in zona– Manastirea Sf. Constantin si Elena. Parcuri mirifice, plaje intime ascunse intr-un sir de faleze si de golfulete mici, nisip fin si mult soare – a sa poate fi descrisa in doar cateva cuvinte cea mai veche statiune a Bulgariei 

Sf. Constantin si Elena este una dintre cele mai dezvoltate statiuni ale litoralului bulgaresc, insa totusi nu se ridica la nivelul celor trei statiuni de top, unde s-a investit mult in ultimii ani: Nisipurile de Aur, Sunny Beach si Albena.

Plaja statiunii este delimitata de mai multe diguri care formeaza golfulete, nisipul este fin, dar sunt si portiuni in jurul digurilor cu pietre. In unele locuri, pe plaja sunt amenajate izvoare termale care se varsa direct in mare.

Statiunea este considerata perfecta pentru un concediu linistit, in care se poate imbina placutul cu utilul: tratamentul cu diverse activitati sportive de vara: minigolf, echitatie, tir cu arcul, biciclete, yachturi, schi nautic, banane, schi-jet, biciclete de apa.

ALTE TIPURI DE CALATORII