+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

RUSALII LA SUNNY BEACH

0
SUPER OFERTA!!
De la649 lei
Formular Rezervari
Formular Intrebari
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
11 iunie 2022
* Vă rugăm să selectați toate câmpurile obligatorii pentru a trece la pasul următor.

Continua Rezervarea

Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

177

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

RUSALII LA SUNNY BEACH

3 zile in Bulgaria

Cap Kaliakra - Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica - Nesebar - Castelul Ravadinovo

 • Durata: 3 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Sunny Beach
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 11.IUNIE.2022
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:00
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • Masa în regim All Inclusive ( mese tip bufet cu bauturi racoritoare, alcoolice locale si cafea incluse )
 • vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • Tarife informative: Castelul si Gradina Botanica Balchik – 14 Leva/pers. (copil 0-7 ani gratuit), Cap Kaliakra – 3 Leva/pers;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

» Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor achita suplimentul de single cu 7 zile inainte de plecare

» Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti
» Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

» Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditiile meteo, sau alte motive obiective.

Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre insotitorul de grup pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Important

» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

ATENTIE: Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala – Leva

 • In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
 • Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;

 

» Avans 30% la inscriere, diferenta cu 15 zile inainte de plecare; conditii standard de anulare – conform contract de colaborare/de comercializare a pachetelor de servicii turistice.

Prezentul program este parte integranta a contractului de comercializare a pachetului turistic.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

ZIUA 1 : BUCUREŞTI - KAP KALIAKRA - BALCHIK - SUNNY BEACH

» Intalnire la ora 05:30  în Bucuresti la METROU TIMPURI NOI., unde vă așteaptă  ghidul insotitor. Plecare  la ora 06:00 catre Marea Neagra cu entuziasm si veselie, Bucuresti – Constanta – Vama Veche – Balchik – Varna – Sunny Beach.

Prima oprire o vom face la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae. Dupa aproximativ 30 min sosim in Balchik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balchik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidentiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 ha – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz.

Dupa pranz, plecam spre Sunny Beach, unde vom ajunge dupa amiaza si ne vom caza  la hotel 4**** Cina in regim all inclusive.  Timp liber

ZIUA 2 : SUNNY BEACH - NESSEBAR __ (SUTE DE ANI DE ISTORIE.)

» Mic dejun  –  program de voie, cu plaja sau ( plimbare in orasul vechi din Nesebar) prin Cetatea cu vestigii grecesti si romane.

Pranz si Cina in regim All Inclusive.

Seara distractie si voie buna in cluburile din Sunny Beach.

ZIUA 3 : SUNNY BEACH – SOZOPOL CASTELUL RAVADINOVO – BUCURESTI

» Mic dejun – Ne indreptam sa vizitam orasul Sozopol unde se afla Castelul Ravadinovo, iar pe stradutele inguste ale orasului admiram atelierele mesterilor locali.
Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Varna – Razgrad – Ruse – Giurgiu – Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO