Transport Bucuresti – Roma si retur!
Oferim transport de persoane si colete Romania – Italia in fiecare zi de Joi cu retur Sambata.

Compania este raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea expedierilor cauzate din vina exclusiva a angajatilor sai.

Compania isi rezerva dreptul de a deschide si de a controla expedierile (colete sau plicuri) pentru orice motiv intemeiat sau daca exista suspiciuni cu privire la continut, pe toata perioada transportului. Dumneavoastra sunteti de acord cu acesta, implicit, prin semnarea documentului de transport.

Raspunderea pentru pierderea / deteriorarea totala sau partiala al unui colet va fi despagubit astfel:
» Pentru coletele cu valoare declarata suma sau cota altera parte din partea pierduta / distrusa pentru coletele fara valoare declarata suma, despagubita va fi de 100€ (euro) sau cota altera parte din partea pierduta / distrusa.
» Pentru produsele fragile, ambalate necorespunzator, firma nu-si asuma nici o raspundere in cazul deteriorarii pe timpul transportului.
» Din motive de siguranta, nu sunt permise in transport materiale explozibile, munitie, materiale iritante, gaze comprimate (butan, propan, oxigen), lichide infamabile (acetona si benzina), precum si toate celelalte articole mentionate ca fiind interzise prin legile aflate in vigoare.

Prin semnarea documentului de transport expeditorul este raspunzator de urmatoarele:
» Continutul expedierii a fost in mod corect descris si adresa destinatarului este corecta si completat vizibila.
» Continutul expedierii a fost impachetat astfel incat sa fie protejat impotriva unor riscuri obisnuite, a declarat toate bunurile ce vor fi expediate.
» Nu este permis transportul si nu raspundem pentru bunurile de valoare puse in colet (aur, argint, telefoane mobile, bani sau alte bunuri de valoare), acestea se predau direct reprezentantului firmei si vor fi depozitate in cutia de valori amenajata special in autocar.

In cazul deteriorarii coletelor in timpul transportului, orice reclamatie se va face direct delegatului firmei in momentul sosirii la destinatie. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Trasee Romania:

  • Bucuresti – Pitesti – Curtea de Arges – Ram.Valcea – Sibiu – Sebes – Orastie  -Deva – Arad

Trasee Italia:

  • Trieste – Venezia  -Padova – Bologna – Ravena – Cesena – Perugia – Terni – Orte – Roma – Ladispoli – Civitavecchia – Teraquina

» biletul dus este de 100€ (euro) / persoana
» maxim 40kg de bagaje

» biletul intors este de 100€ (euro) / persoana
» maxim 40kg de bagaje

» tariful este de 1€ (euro) / kilogram
» pretul transportului coletelor grele sau volumiloase este negociabil

FORMULAR REZERVARE


    tur - returturretur

    agentia-royaltrip