Pastele, sarbatoarea luminii si a bucuriei in Ortodoxie

Paştele este cea mai veche şi importantă sărbătoare a creştinătăţii, care a adus omenirii speranţa mântuirii şi a vieţii veşnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos, Învierea fiind, după cum spunea părintele Arsenie Boca, singura minune care se arată tuturor, credincioşi şi necredincioşi.

Un Paste fericit, asa cum se ureaza de obicei, este un Paste petrecut intr-un decor ideal, aproape de cei dragi. Nu trebuie sa fie neaparat decorul de acasa sau unul luxuriant ci unul care sa va incante si relaxeze. Tocmai de aceea, Royal Trip va propune ca anul acesta sa incercati ca petrecerea de Paste sa o mutati la mare. Un Paste in Creta poate fi tot ceea ce aveati nevoie pentru o vacanta reusita si plina de aventura.

Scopul acestei sărbători creştine este amintirea vie a patimii, a morţii şi a Învierii lui Iisus Hristos. Sfânta Scriptură a Noului Testament spune că Iisus Hristos, înainte de a pătimi, a prezis de mai multe ori că va fi răstignit, dar a treia zi va învia. De teama aceasta, iudeii au pus soldaţi de pază la mormântul lui Iisus Hristos. Totuşi, minunea s-a întâmplat.

Împreună cu duminica, sărbătoarea săptămânală a creştinilor, Paştele a fost sărbătorit încă din epoca apostolică. În conştiinţa Bisericii, Învierea Domnului nu este doar cea mai veche sărbătoare creştină, ci şi începutul şi culmea tuturor sărbătorilor şi a praznicelor. Această aleasă şi sfântă zi, cea dintâi a săptămânii, praznic al praznicelor, este şi sărbătoare a sărbătorilor.

Alegeti una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei si bucurati-va de cateva zile de plimbari si petreceri asa cum numai grecii stiu sa ofere turistilor. Aveti o multime de obiective turistice in Creta si o multime de oportunitati de distractie, indiferent de varsta.

PASTE IN CRETA

PASTE IN CRETA

PASTE IN ATENA

PASTE IN ATENA

PASTE IN SALONIC

PASTE IN SALONIC