Transport persoane
persoane

Transport persoane

Transport de persoane

Transportul de persoane

 

Transport de persoane

Societatea Royal Trip va ofera aervicii de transport  de persoane pentru efectuarea de excursii interne si internationale.

Cu o vasta experienta in transportul persoanelor, am inteles ca o colaborare buna inseamna mai mult decat un simplu contract !!! inseamna siguranta ,profesionalism, seriozitate, incredere. Calitatea serviciilor si corectitudinea pretului! Soferii nostri sunt manierati si au foarte multa experienta in acest domeniu, siguranta si punctualitatea fiind atuul nostru. Avem contracte in derulare cu beneficiar de mult timp, ceea ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere pentru calatoria  dumneavoastra !

Vehiculele  noastr sunt destinate exclusiv transportului turistic, ele nefacand curse de linie.

Acestea se prezinta intr-o stare excelenta putand opera atat pe trasee interne cat si internationale.

  • Misiunea noastra este sa ne transportam calatorii confortabil si in siguranta la destinatie.

Ne-am impus standarde de siguranta si confort ridicate pentru a satisface pe cei mai multi din clientii nostri.Noi facem calatoria dumneavoastra mai usoara si mai confortabila! Transportul national si international de persoane, curse turistice, curse charter, circuite, inchirieri autocare, microbuze. Oriunde si oricand.Royal Trip este partenerul dumneavoastra de calatorie cu autocarul in Romania si Europa acoperind toate destinatiile. Transportul se efectueaza cu autocare de 3 si 4 stele in conditii de siguranta maxima si confort.

  • Tarife pentru national sau international sunt negociabile in cazul unor contracte pe termen lung sau variabile in functie de destinatie, traseu, numarul de zile la dispozitie, distanta.

Vezi detalii

 

 

Despre Autor

client-photo-1
Royal Trip