+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

PRIN BUCOVINA NOASTRA

Pret
De la649 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

799

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 787 889 085
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

PRIN BUCOVINA NOASTRA

Hai sa ne cunoastem Bucovina!
 • Durata: 3 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 25% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Bucovina
 • Grup Minim: 25 persoane
INFORMATII

Plecari: 27.05.2022, 2.09.2022
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:00
Destinatii: Lacu Rosu si Cheile Bicazului, Muzeul Oului, Manastirea Voronet, Salina Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei, Casa Memoriala Ion Creanga si Manastirea Agapia
Grup minim 25 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun;
 • insotitor de grup din partea agentiei;
 • ghid local la Muzeul Oului Salina Cacica.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 25% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Lacu Rosu si Cheile Bicazului

» Daca v-ati hotarat sa ne urmati in aceasta calatorie, ne intalnim la Metrou Timpuri Noi la ora 06:00 pentru imbarcare si urmam traseul spre Piatra Neamt. Aici avem prima oprire si incercam sa atingem cele doua obiective propuse: Lacu Rosu si Cheile Bicazului
» Incheind cu bine prima parte a zilei, ne continuam calatoria cu trecere prin Cheile Bicazului, o portiune de drum extrem de spectaculoasa care se intinde pe o distanta de 6 km. Senzatia pe care o simtim aici inseamna cat de nesemnificativi si de mici suntem in fata naturii.
» Dupa ce am trecut prin atatea locuri pitoresti, ziua se apropie de sfarsit, iar sosirea la locul de cazare ne va incarca bateriile pentru a doua zi.

Ziua 2 - Muzeul Oului - Manastirea Voronet - Salina Cacica

» Servim micul dejun, iar la ora 09:00 plecam spre un obiectiv inedit, Muzeul Oului din localitatea Vama. Aici se gaseste o colectie inedita de peste 6000 de oua, adunate prin grija Dnei Orsivschi. Cantitatea de informatie primita de aici este foarte mare, asa ca aici vom zabovi cel putin doua ore, dupa care mergem spre localitatea Cacica la salina. In drumul nostru spre salina facem un popas la Manastirea Voronet, un complex monahal medieval, ctitorie a Domnitorului Stefan cel Mare, supranumita si Capela Sixtina a Estului.
» Dupa momentele de regasire de la manastire, ajungem si la Salina Cacica, infiintata in perioada ocupatiei habsburgice, care se deosebea de alte mine de sare ale acelor vremuri deoarece puteau extrage sare recristalizata de o calitate superioara. O vizita in adancurile minei dureaza circa doua ore, mina fiind formata din trei planuri, doua turistice si unul de exploatare. Interesant este ca unul dintre planuri este deschis circuitului turistic inca din anii 1800. La 29m gasim in interior o capela cu hramul Sfanta Varvara ocrotitoarea minerilor amenajata in acelasi timp si cu o bazilica greco-catolica existenta afara in apropiere pentru muncitorii polonezi, germani, ucraineni. Au fost sfintite in aceeasi zi,16 oct 1904 de arhiepiscopul de Lvov.
» Ajungem la final si cu a doua zi, iar logica ne spune ca e timpul de odihna, asa ca ne vom indrepta spre cazare in zona Sucevei.

Ziua 3 - Cetatea de Scaun a Sucevei - Casa Memoriala Ion Creanga si Manastirea Agapia

» Servim micul dejun si la ora 09:00 mergem la Cetatea de Scaun a Sucevei. Turul cetatii ne ofera un orizont de cunoastere a modului de conducere si aparare a tarii in acele vremuri. De aici ne vom indrepta spre casa, dar cu opriri la Casa Memoriala Ion Creanga si Manastirea Agapia. Aceste ultime obiective fiind cunoscute si avand multe informatii despre ele, nu le voi mai face o prezentare aici le vom redescoperi impreuna.
» Acesta e tot cuprinsul excuriei, care speram sa va convinga sa ne insotiti, sa ne bucuram de frumusetea Bucovinei cu amintiri frumoase, prieteni si cunostinte noi. Un eveniment care nu a fost irosit si care ne-a imbogatit bagajul de cunostinte.

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO