+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

DISTRACTIE SI PLAJA IN LEFKADA

0
De la 425 € / pers
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

2732

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

DISTRACTIE SI PLAJA IN LEFKADA >> SEARA GRECEASCA PE MARE

RELAXARE TOTALA!!
 • Durata: 6 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Lefkada
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Cateva zile in care razele soarelui, nisipul fin si linistea pe care marea o sopteste o intalnesti indata ce ai pasit in Grecia.

Plecari: 05.07.2024, 09.09.2024
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 20:00
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • 4 nopti de cazare cu mic dejun
 • excursie la Meteora
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • excursii optionale.
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • seara Greceacsca pe Mare 50 € /pers
 • taxe statiune 9 €/sejur/ pers

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială la o alta data, sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.

» Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Nota

» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti - Traseu pe timpul noptii - Promahonas

Plecare din Bucuresti la ora 20,00h de la METROU TIMPURI NOI pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse -Sofia – Kulata (SE CIRCULA PE TIMPUL NOPTII)

Ziua 2 - Promachonas – Salonic – Kozani – Ioannina –Lefkada

Pasim pe teritoriul Greciei increzatori si ne continuam drumul pe traseul: Promachonas – Salonic – Kozani – Ioannina –Lefkada. Sosire in cursul dupa amiezii, in functie de formalitatile vamale. Cazare in Lefkada.

Ziua -3...4 - Lefkada

In zilele 3…4 le vom petrece intr-un colt de rai in inima Marii Ionice bucurandu-ne de soarele si de nisipul plajelor din Lefkada.

Ziua 5 - Lefkada - Kalambaka - Volos

Plecare din Lefkada la ora 9.00. Excursia continua spre Kalambaka. Vizitarea complexului monahal de la Meteora. Se viziteaza Manastirea marele Meteor apoi scurt popas la Zindros-unde veti asista la procesul de  confectionare a icoanelor . Excursia continua spre Volos Cazare zona Volos. Timp liber pentru plimbare individuala. La ora 18.00 ne imbarcam si ne deplasam catre port pentru o seara Greceasca pe MARE!

Ziua 6 - Volos - Salonic - Bucuresti

Plecare la 09:00. Plecare spre tara. Tur panoramic Salonic cu autocarul : Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica SF. Dumitru, turnul Alb (scurt popas). Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti in jur de orele 23.00 in functie de traseu, trafic  si formalitati Vamale.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO