+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

PELERINAJ SFÂNTUL IOAN RUSUL

0
De la 390 € / pers
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

891

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

PELERINAJ SFÂNTUL IOAN RUSUL - INSULA EVIA 5 ZILE

 • Durata: 6 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30 % la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Insula Evia
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 30.10.2023
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 20:30
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • 4 nopti de cazare cu mic dejun
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • excursii optionale.
 • ferry-boat tur-retur
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială la o alta data, sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

» Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Nota

» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti - Giurgiu - Bulgaria - Kulata (Grecia)

la 20.30  plecare pe traseul Giurgiu – Ruse – Sofia –  Kulata – Promahonas – Salonic. Traseu de noapte.

Ziua 2 - Salonic - Kalambaka

Sosire in Salonic unde se va face un tur complet al orasului, Catedrala care adaposteste moastele Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si Sfanta Anesia, Manastirea Teodora (moastele Cuvioasei Teodora si Sfantul David al Tesalonicului). Biserica Sfanta Sofia unde se afla moastele Sfantului Vasile cel Nou al Tesalonicului, Catedrala Mitropolitana unde se afla moastele Sfantului Grigorie Palama, Turnul Alb simbolul orasului Salonic, statuia lui Alexandru cel Mare. Plecare spre Kalambaka, pauza de masa la un restaurant gen ,,impinge tava” cu mancare proaspata, apoi vom vizita  Atelierul de Icoane Bizantine ( unde veti asista la procesul de fabricare al icoanelor, si putem cumpara suveniruri). Cazare in Kalambaka 

Ziua 3 - Kalambaka - Atena

Ora 07.00 mic dejun, ora 08.00  vizitam Complexul Monastic Meteora – (1 manastire). Plecare spre Athena, in drum vom trece pe langa Delphi, vizitam Manastirea Sfantului Luca al Eladei unde ne vom inchina la moastele intregi ale sfantului si la Mormantul Sfinei Varvara, ( i se mai spune si Luca cel Nou, Luca făcătorul de minuni, sau Luca Tămăduitorulcare a trait intre anii 896-953 d.Hr.  Bonus 1: In functie de ora la care ajungem si unde vom fi cazati, vom face un tur panoramic cu autocarul al orasului Athena, in care putem vedea Parlamentul, Piata Sintagma, Parcul lui Hadrian, Biblioteca, etc. Sosire si cazare la Hotel 2-3* in Atena. Seara o putem petrece in centrul vechi al Atenei – Plaka, la una dintre sutele de taverne si magazine grecesti. 

Ziua 4 - Atena - Insula Egina - Insula Evia

Mic dejun. Plecare in portul Pireus, traversare cu ferry-boat-ul in Insula Egina- vizita la Biserica  unde se afla moastele Sfantului Nectarie mare tamaduitor al bolnavilor. Vizita la Manastirea Sf Ecaterina care adaposteste mana Sfintei Ecaterina si particele de moaste de la mai multi sfinti. Aici se afla Icoana Sfantului Spiridon facatoare de minuni  care deschide ochii, intoarcere cu ferryboat-ul in Pireus.  Bonus 2 : Vizita la Manastirea cu moastele celor 179 de Sfinti ucisi in Noaptea de Inviere !!!  apoi ne vom opri in  Nea Makri pentru a ne inchina la moastele Sfantului Efrem cel Nou, numit super grabnic ajutator in toate nevoile. Plecare spre insula Evia si cazare 

Ziua 5 - Insula Evia - Paralia Katerini

Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie si la Procesiunea inchinata Sfantului Ioan Rusul. Vom vizita  Manastirea  Cuviosului David ( unde se afla moastele Cuviosului David si de la mai multi sfinti ), traversare cu ferry-boat-ul, la Manastirea Kato Xenia ( unde se afla o parte din Brâul Maicii si Icoana Panaghia Xenia.) cu vizitarea Bisericii Sfintei Paraschevi din valea Tempi ( izvor cu apa tamaduitoare pentru ochi si sfintele moaste ale Sfintei Paraschevi ). Cazare in Paralia Katerini

Ziua 6 - Grecia - Manastirea Rila (Bulgaria)

Plecare spre România, iar in Bulgaria vom opri la ,,Magazinul de Bomboane’’ pentru a cumpara masline, ulei de masline, etc. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO