+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

ISTANBUL – PUNTEA DINTRE DOUA CONTINENTE

0
169 €/pers
De la845 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1234

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 787 889 085
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

ISTANBUL - PUNTEA DINTRE DOUA CONTINENTE

 • Durata: 5 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30 % la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Istanbul
 • Grup Minim: 40 persoane
INFORMATII

Plecari: 26.09.2022
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 22:00
Destinatii: Grecia Bucuresti – Giurgiu­ Ruse – Edirne – Istanbul

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat pentru curse internationale;
 • 3 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • Programul opțional de sâmbătă ; Tur pietonal cu ghid care include Croazieră pe Bosfor-25 euro/pers, minim 25 de participanți
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • Supliment single - 70 euro

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50 € din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste pana pe 31.03.2022

Penalizări în caz de anulare:

 • cu peste 30 de zile înintea plecării, penalizarea este de 10% din valoarea serviciilor contractate
 • cu 16-30 zile naintea plecării,  penalizarea este de 25% din valoarea totală a serviciilor
 • cu 8-15  zile înintea plecării, penalizarea este de 50% din valoarea totală a serviciilor 
 • cu 1-7 zile înintea plecării sau în caz de neprezentare la îmbarcare , penalizarea este de 100%

» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

Cetatenii români care calatoresc în scop turistic în Turcia nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul acestui stat, dar nu pot intra sau tranzita cu cartea de identitate, ci numai în baza unui pasaport valabil. Valabilitatea minima a pasaportului trebuie sa fie de 6 luni de la data reintoarcerii în Romania. De asemenea, pasaportul trebuie sa dețina file libere pentru aplicarea de ștampile, în caz contrar autoritațile de frontieră pot refuza accesul pe teritoriul Turciei.

» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

NOTA

Tariful este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane, în cazul în care sunt între 35 și 40 de participanți, tariful crește cu 10 euro. În cazul în care nu se înscriu un număr de minim 30 de participanți, agenția de turism își rezervă dreptul să anuleze programul anuntând turiștii cu minim 15 zile înainte de data plecării.

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Fără nici o îndoială, Istanbul este unul dintre marile orașe ale lumii. Situat de-a lungul panglicii albastre a strâmtorii Bosfor, Istanbul este, spre deosebire de orice alt oraș din lume, împărțit între două continente. Cartierul vechi, cu orizontul său oriental-fantezie de domuri, străzi înguste, pietruite, aliniate cu case vechi de lemn se îmbina armonios cu lumina strălucitoare a cartierului de divertisment Beyoğlu.

PROGRAM EXCURSIE

Ziua 1.  PLECARE din Bucuresti de la Metrou Timpuri Noi, ora 22.00 pe  traseul: Bucuresti – Giurgiu­ Ruse – Edirne – Istanbul (se circula pe timpul noaptii).

Ziua 2. Dimineata vom face o oprire in Edime pentru  a vizita Moscheea Selimiye (una dintre realizarile edificative ale arhitecturii  islamice). Sosire in  Istanbul  in  cursul  zilei. Cazare la Hotel  Grand Emin  3  *** (sau  similar)  situat  ultracentral, In  apropiere  de  piata Aksaray :

,,Istanbul, un oras fascinant construit pe doua continente, divizat de Strtamtoarea Bosfor, unul dintre cele mai mari orase din lume, cu peste 17 milioane de locuitori

Ziua 3. Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar sau in Bazarului Egiptean de condimente, in magazinele din jur si In mall-urile oraului. Optional – va reconumdam o vizita. nocturna in Taksim – inima moderna. a oraului Istanbul.

Ziua 4. Mic  dejun.  Optional – Tur pietonal, In care alaturi  de ghid local se viziteaza: Bazilica Cisterna, Obeliscul lui Theodosius si Moscheea Albastrla. (monumente aflate in zona fostului Hipodrom in Piata Sultanahmet), urmat de o Croaziera pe Bosfor cu o scurta, trecere pe malul asiatic si vizitarea Moscheii Camlica.

Alternativ dupa-amiaza se pot vizita individual Moscheea Sfunta Sofia (considerata a opta minune a lumii antice tarzii si cea mai frumoasa biserica a crestinatatii), Pallttul Dolmabahce sau Palatul Topkapi (fosta resdinta a sultanilor otomani),

Ziua 5. Mic dejun. Plecare spre Romania, sosire in Bucuresti in functie de conditiile de drum si formalitati vamale.

 

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO
1 calatori iau in considerare aceasta oferta acum!