+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro

Incursiune in Apuseni

565 lei /pers
de la115€
* Va rugam selectati toate campurile pentru a continua la urmatorul pas.

Continua Rezervarea

Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

145

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.

+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

INCURSIUNE IN APUSENI

Va invitam in Apuseni!
 • Durata: 3 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 25% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Muntii Apuseni
 • Grup Minim: 25 persoane
INFORMATII

Plecari: 08.04.2022, 17.06.2022, 23.09.2022
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:00
Grup minim 25 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale.

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 25% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Intalnire Metrou Timpuri Noi

» Ne intalnim la Metrou Timpuri Noi la ora 05:30 si ne imbarcam pentru o calatorie generatoare de multe amintiri frumoase si urmam traseul spre Sibiu, cu pauzele necesare.
» Primul obiectiv din program este Muzeul Mineritului din Rosia Montana, o localitate miniera cu o istorie veche de peste 2000 de ani, inca de pe vremea romanilor. Situata la 80 km de Alba-Iulia, la poalele Muntilor Metaliferi, acum ramasa doar cu amintirea vremurilor in care activitatea de minerit era un mod de viata, ne aduce la cunostinta prin intermediul acestui muzeu, ce inseamna sa scormonesti in maruntaiele pamantului dupa acele metale pretioase.
» Turul acestui muzeu ne deschide o alta perspectiva de a privi si admira curajul si tenacitatea tuturor celor care au fost legati de aceasta ocupatie. Dupa terminarea turului de muzeu vom face un tur de oras cu autocarul sau unde e cazul si pe jos, si apoi ne grabim spre cazare, un dus si putina odihna ne va revigora pentru a doua zi.

Ziua 2 - Plecare spre localitatea Garda de Sus

» Ne trezim dimineata, iar intre ora 08:00 servim micul dejun, si la ora stabilita plecam spre localitatea Garda de Sus. Aici gasim locuri care nu pot fi descrise, cel mai bine e sa le observam si sa le contemplam pentru a realiza maretia naturii. Vom parcurge Cheile Ordancusei si la final Ghetarul de la Vartop. Despre aceste obiective nu fac nici o descriere, trebuie sa le descoperim singuri.
» Spre sfarsitul zilei, ne retragem la cazare si ne vom odihni, iar seara o vom peterece in grup.

Ziua 3 - Vizitare Casa Memoriala "Avram Iancu"

» Vom urma acelasi ritual, iar dupa micul dejun mergem sa vedem unul din simbolurile ardelene, Casa Memoriala „Avram Iancu”.
» Se gaseste in satul Incesti, com. Avram Iancu si a fost construita in anii 1800 de catre Maria si Alexandru Iancu, parintii eroului national. In interior se gasesc obiecte personale, fotografii, documente care au apartinut sau sunt in legatura cu Avram Iancu.
» La iesirea din Casa Memoriala plecam spre rezervatiile Cascada Pisoaia, si Dealul cu Melci. Cascada Pisoaia, denumita si Valul Miresii, este o rezervatie peisagistica aflata pe un prag stancos de calcare cristaline din epoca neozoica, are o deschidere de 25m si o cadere de apa de 18m. In apropiere, Dealul cu Melci este un unicat geologic, un conglomerat de gresii in care au fost incrustate zeci de specii de moluste, pe fundul stancos al unei mari in cretacicul superior.
» Dupa aceasta iesire in natura, programul din aceasta zi este realizat, astfel incat ne pregatim pentru intoarcerea acasa.

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO