+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

GRADINA CU LAVANDA

0
Pret
De la120 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1761

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

Gradina cu Lavanda si Picnic in Poiana Ciucas

O zi in Gradina de Lavanda
 • Durata: 1 Zi
 • Transport: Autocar
 • Avans: 50 % la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Gradina de Lavanda
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 20.07.2024, 26.10.2024
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:30
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • Gradina de Lavanda - Intrarea costă 10 lei/ pers

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 3 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

» Ghidul sau insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

»  Dacă exista posibilitatea servirii mesei de prânz în zona vizitată, în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă (apă, gustari, fructe, sandwich-uri).

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil.

ITINERARIU

Bucuresti - Gradina de Lavanda de la Țipărești

» Grădina de Lavandă de la Țipărești– vom fi așteptați de o mare întindere de flori violet, peisaj desprins parca din regiunea franceza Provence, bine cunoscuta pentru tradiția culturii de lavanda. Aici ne vom putea plimba în voie în lanul de lavanda (cu atenta grija pentru tufe, așa vom da ocazia și altora să se bucure de aceste flori).

» Complexul arhitectural Brebu alcătuit din biserica mănăstirii, casa domneasca, turnul intrării și zidul de incinta, complexul arhitectural medieval Brebu este cel mai important monument al secolului XVII din județul Prahova. Plasat în mijlocul comunei, în fata lacului, vizibil de la distanta și înconjurat de ziduri că o cetate, monumentul arhitectural de la Brebu de integrează în peisajul natural și îi sporește frumusețea.

» Mănăstirea Brebu este una dintre cele mai importante realizări arhitectonice ale domniei lui Matei Basarab. Aflata în apropierea răului Doftana, pe teritoriul localității Brebu, mănăstirea este o mărturie excepțională a artei romanești a secolului al XVII-lea.

» Castelul Iulia Hasdeu “Muzeul Memorial Bogdan Petriceicu Hasdeu este găzduit de Castelul Iulia Hasdeu, construit între anii 1893-1896 de catre omul de cultură BP Hasdeu în amintirea fiicei sale Iulia, moartă prematur la aproape 19 ani”

Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO