+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

FESTIVALUL LAVANDEI IN UNGARIA

0
De la 280 € / pers
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1049

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

FESTIVALUL LAVANDEI - LACUL BALATON (SĂPTĂMÂNILE LAVANDEI)

 • Durata: 4 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30 % la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Lacul Balaton
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 22.07.2024
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 00:30
Destinatii: Lacul Balaton, Budapesta
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • vizitele din program;
 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • 3 nopti cazare (o noapte Budapesta; 2 nopti Lacul Balaton);
 • insotitor de grup din partea agentiei;

SERVICII NEINCLUSE:

 • supliment camera single 180 euro
 • cina pe vapor pe Dunare - 50 euro / pers;
 • cina cu degustare de vinuri ziua in a 2-a zi – 45 euro / pers;
 • excursie Slovenia - Pestera Postojna - Ljubljana. 65 euro /pers
 • asigurarea medicala
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale.

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 15 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau virament bancar.

Important

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti - Budapesta

» La ora 00:00 ne intalnim in Bucuresti la metrou Timpuri Noi si la ora 00:30 plecam catre Ungaria. Traversam granita romano – maghiara si in jurul dupa-amiezii ajungem in Budapesta, in fermecatorul oras situat pe malurile Dunarii. Facem un tur by night si admiram celebrele obiective: Cetatea Budei, Catedrala Matei Corvin, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Admiram panorama nocturna cu Parlamentul, precum si cele 3 dintre cele mai frumoase poduri ale batranului fluviu (Podul cu lanturi, Podul Elisabeta si Podul Libertatii). Avem posibilitatea de a alege intre o Croaziera organizata cu cina pe Dunare sau cina pe cont propriu in unele dintre faimoasele restaurante de pe Esplanada Dunarii, Cazarea in Budapesta.

Ziua 2 - Budapesta - Lacul Balaton - Peninsula Tihany

» Mic dejun. Ne deplasam catre Lacul Balaton. Tur panoramic Lacul Balaton, vizita Peninsula Tihany. Optional cina traditionala cu degustare de vinuri. Cazare Lacul Balaton.

Ziua 3 - Balaton - Slovenia Maribor si Ljubljana

» Micul dejun savuros ne da puteri sa pornim la drum (excursie optionala 65 euro/ pers) la Pestera Postojna este al doilea cel mai lung sistem de peșteri din Slovenia precum și unul dintre cele mai vizitate locuri turistice. Unul dintre cele mai surprinzătoare locuri din Europa si este considerată “diamantul coroanei” întinzându-se pe mai bine de 20 de kilometri. Plecam apoi catre capitala Sloveniei, Ljubljana. Este unul dintre cele mai fermecatoare orașe ale Europei Centrale. Ne bucuram impreuna ca am ajuns in acest oraș care ne va incanta ochii și sufletul cu abilitatea sa de a aduce impreuna trecutul și prezentul. Respiram aerul curat al unei capitale verzi și savuram inceputul unei calatorii incarcate de istorie. Destinația noastra este Castelul Ljubljana, care se inalța pe dealul din mijlocul capitalei slovene. Acesta dateaza din secolul al XV-lea și aspectul sau impunator ii tradeaza rolul istoric de fortareața, apoi de indreptam catre Podul Triplu este unul dintre cele mai frumoase și cunoscute poduri din Ljubljana. Arhitectura sa speciala reunșete, de fapt, un grup de trei poduri care leaga orașul modern de centrul medieval. Zona este animata de baruri și restaurante, iar turiștii reușesc sa faca aici fotografii demne de pus in rama! 

Ne oprim pentru 2-3 ore pentru a vizita si Piața Centrala din Ljubljana este locul unde oamenii iși dau intalnire. Agitația vesela a pieței este presarata cu ocazii perfecte de shopping, caci aici gasești produse tradiționale, condimente, ierburi medicinale și, nu in ultimul rind, haine și accesorii.

Ne intoarcem catre cazare nu inainte de a face un popas in orasul  Maribor (al 2-lea oras ca importanta economica si culturala a Sloveniei, pentru o plimbare pietonala in centrul istoric). Cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 4 - Balaton - Bucuresti

» Mic dejun. Timp liber pentru ultimele fotografii, iar in jurul pranzului  ne urcam in autocar si  plecam  catre Romania, nu inainte de a oprii la un restaurant pentru a servii un gulas traditional unguresc, apoi deplasarea catre Bucuresti unde vom ajunge in timpul serii in functie de conditii si formalitati vamale.

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO