+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro

Excursie 1 zi in Judetul Vâlcea

0
120 lei /pers
de la24€
The tour is not available yet.

Continua Rezervarea

Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

562

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.

+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

Excursie 1 zi in Judetul Vâlcea

O zi in Ramnicu Valcea
 • Durata: 1 Zi
 • Transport: Autocar
 • Avans: 25% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Judetul Valcea
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 09.10.2021,
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 05:45
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 25% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Important

» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil.

ITINERARIU

Bucuresti – Mănăstirea Bistrița – Muzeul Trovantilor - Mănăstirea Govora - Salina Ocnele Mari

» Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:30 la Metrou Timpuri Noi, plecare la ora 05:45 urmand traseul Bucuresti – Mănăstirea Bistrița – Muzeul Trovantilor – Mănăstirea Govora – Salina Ocnele Mari

Zona Vâlcea e recunoscută pe plan turistic pentru ceramica de Horezu, trovanţi, meşteşuguri, dar şi pentru mănăstirile vâlcene, adevărate centre de spiritualitate pentru unii, iar pentru alţii păstrătoare ale istoriei de veacuri a ţării, cat si pentru Salina Ocnele Mari.

Prima oprire o vom face la Mănăstirea Bistriţa, monument istoric, ctitorie a boierilor Craiovești, datează din secolul al XV-lea, și este locul unde s-a tipărit prima carte de pe pământ românesc. De asemenea, de la sfârșitul secolului al XV-lea, mănăstirea adăpostește moaștele Sf. Grigorie Decapolitul.

Dupa o scurta oprire poposim si la Rezervatia Naturala Muzeul Trovantilor din comuna Costesti, judetul Valcea, Trovanti pot fi intalniti in mai multe zone din Romania, dar cei de la Costesti impresioneaza prin diversitatea formelor. Costestiul e singurul loc din Europa unde a fost amenajat un parc pentru aceste formatiuni geologice. Trovantii de aici sunt impresionanti prin dimensiunea lor, de la doi-trei centimetri pana la aproximativ cinci metri, dar si prin forma lor.

Pormim catre Manastirea Govora care este amplasata la poalele dealului Cosul Mare, pe raza comunei Mihaiesti din judetul Valcea, la 6 km de Baile Govora si la 18 km de Ramnicu Valcea, pe fosta mosie Hinta. Asezamantul monahal de la Govora se numara printre cele mai vechi din tara si hramul “Adormirea Maicii Domnului”

Dupa o serie de rugaciuni ne indreptam catre Salina Ocnele Mari unde vom petrece cateva ore pentru a face o terapie cu sare.  Salina Ocnele Mari  reprezintă cea mai importantă zonă de extragere a zăcămintelor de sare din județul Vâlcea. Exploatarea sării de la Ocnele Mari începe pe vremea dacilor și continuă până în zilele noastre.

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO