+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

DELTA DUNARII & CHEILE DOBROGEI

0
Pret
De la410 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1186

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

DELTA DUNARII & CHEILE DOBROGEI

O experienta de neuitat ofertita in aceste 2 zile de vacanta.
 • Durata: 2 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30 % la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Tulcea
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 16.03.2024, 27.07.2024, 14.09.2024
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 05:30
Grup minim 30 de persoane.

Delta Dunarii primavara este cea mai buna alegere. Delta arata diferit in fiecare zi, si asta datorita pasarilor, care in fiecare zi sunt alte noi. Plimbarea pe canale si lacuri, in decor de verde crud isi va lasa amprenta si cat de curand va faceti o promisiune de a reveni in zona.
Din cele peste 2000 de specii de pasari care migreaza in delta primavara, imposibil sa nu ne iasa fotografii de invidiat!

Cheile Dobrogei ne pune imaginatia in miscare : ne gandim ca mergem pe fundul Marii Thetis, nbe imaginam marea si de-odata privim in jur si cautam cu privirea resturi de corali pietrificati in stancile calcaroase.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • 1 noapte de cazare cu mic dejun
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • excursii optionale.
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • Plimbarea pe canale de 5-6 ore si pranzul pescaresc
 • Permisul de intrare in Rezervatia Biosferei ( 15 lei)

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială la o alta data, sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate 

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti - Tulcea

» Ora 05:30 – prezentarea la imbarcare, metrou Timpuri Noi. Deplasare din Bucuresti – Cheile Dobrogei – Tulcea.
Stabatem Cheile Dobrogei, rezervatie naturala de peste 285 ha. Peisajul cu o frumusete aparte, unic in tara noastra, la intrarea in Chei facem scurta drumetie, catarare ( diferenta de nivel aprox. 40 m). Dobrogea, acest tinut dintre Dunare si Marea Neagra, a carui parte de nord este Delta Dunarii, tinutul dintre ape, fac din acesta zona o destinatie de vacanta foarte cautata. Cazare si cina in Tulcea .

Ziua 2 - Tulcea - Turul manastirlor din Tulcea

Duminica micul dejun, punem bagajele in autocar si plecam in plimbarea de 5-6 ore pe canale si lacuri, printre nuferi si pelicani, la drum pe apele Dunarii. Admiram pasarile Deltei, vegetatia speciala, adica mergem prin tinutul pasarilor migratoare. Pranz pescaresc la bordul ambarcatiunii- meniu traditional pescaresc ( sau meniu special pt cine nu consuma peste si preparate din peste).
Traseul de vizitare a Deltei este : Plecarea din Tulcea pe Bratul Tulcea, catre Canal Mila 35- Canal Trofilca- Canal Sireasa de Nord ( de aici vedem orasul Ismail din Ucraina)- Canal Sontea (Rezervatia de pasari Lacul Nebunu’) – Cot Candura si retur prin Canal Sontea- Mila 35 -Tulcea. La intoarcerea de pe canale, urcam in autocar care este pregatit sa ne continuam vizita zilei: Manastirea Saon ( de aici putem cumpara produse apicole si branzeturi produse in manastire). Sosire in Bucuresti in functie de traficul rutier.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO