+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

CIRCUIT TRANSILVANIA

0
Pret
De la957 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1156

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

CIRCUIT TRANSILVANIA

Viziteaza cu noi cele mai importante obiective din Transilvania
 • Durata: 4 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 30% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Transilvania
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 15.05.2024; 9.10.2024
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:30
Destinatii: Brasov – Viscri – Sighisoara – Biertan – Sebes – Deva – Chiscau – Albac – Alba Iulia – Hunedoara – Sibiu 
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • 3 nopti cazare cu mic dejun inclus
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • excursii optionale.
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială la o alta data, sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate 

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti – Brasov – Viscri – Sighisoara – Biertan – Sebes – Deva

Plecare dimineata orele 5,30 de la METROU TIMPURI NOI spre Brasov. Daca timpul permite, o scurta oprire in Brasov. Ne continuam trasel spre Viscri. O vizită în satul braşovean Viscri e ca o întoarcere în timp: case vechi, unele chiar de sute de ani, cele mai multe nerenovate, dar cu un farmec aparte, vopsite în culori palide, cu obloane la ferestre. Satul Viscri are puţin peste o mie de locuitori şi adăposteşte una dintre cele mai spectaculoase biserici fortificate săseşti, fiind una dintre cele şase înscrise în patrimoniul UNESCO.

Atractia principala a acestui sat sasesc este, cu siguranta, Biserica Fortificatao adevarata comoara arhitecturala medievala. Ridicata in timpul secolului al XIII-lea in locul in care inainte exista o biserica romana, biserica este imprejmuita de o cetate ce are in componenta ziduri de aparare, doua bastioane si doua turnuri. Se spune ca aceasta este cea mai frumoasa biserica fortificata din Transilvania intrata in Patrimoniul Mondial UNESCO (din anul 1999).

Oprire pentru un moment de relaxare la Cetatea Sighisoara unde servim masa de pranz.

Ne continuam traseul spre satul Biertan. Situat în inima ţării, Biertan este valoros şi din punctul de vedere al naturii, care oferă privelişti deosebite, ce se potrivesc perfect cu arhitectura clădirilor, care păstrează un aer de epocă. Ansamblul de fortificaţii de la Biertan este compus din biserica şi centura de fortificaţii, biserica reprezentând construcţia centrală, care a fost ridicată între anii 1492-1516. În această biserică, a fost sediul Episcopiei Evanghelice, pe o perioadă de 300 de ani .

Plecare spre Sebes. In Sebes se viziteaza  Cetatea Sebesului. Plecare spre Deva. Sosire si cazare pensiune / hotel 

Ziua 2 - Deva – Chiscau – Albac

Mic dejun.Vizita Deva : Cetatea Devei  (accesul se face cu  telecabina).Traseul continua spre Chiscau , se viziteaza Peştera Urşilor care este obiectivul touristic principal al Muntilor Apuseni. Este formată din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racoviţă, Galeria Lumânărilor şi Galeria Ştiinţifică. Accesul în Galeria Ştiinţifică, aflată în continuarea Galeriei Emil Racoviţă şi accesibilă numai printr-un puţ de 30 m, este destinată speologilor profesionişti. Dupa vizitarea pesterii, plecam catre Ghetarul de la Scarisoara – cazare in zona pensiune/hotel in zona Albac.

Ziua 3 - Albac – Alba Iulia – Hunedoara

Mic dejun. Dupa o noapte odihnitoare ne continuam traseul catre Alba Iulia unde o sa poposim 3 ore. Fortificația bastionară de la Alba Iulia este cea mai mare Cetate din România, care stă în picioare de mai bine de 300 de ani. Cetatea este locul în care vă puteți întoarce în timp, de-a lungul a două milenii, printre vestigiile a trei fortificații, din tot atâtea epoci diferite. Altfel spus, fiecare cetate ridicată aici a înglobat-o pe cea veche: Castrul ridicat de romani, Cetatea medievală și Cetatea Alba Carolina. 

Dupa amiaza, plecare spre Hunedoara unde ne vom inchina la Parintele Arsenie Boca. Sosire si cazare in zona Hunedoara pensiune/ hotel .

Ziua 4 - Hunedoara- Sibiu – Bucuresti

Mic dejun. Vizitam  Castelul Huneizilor, si ne continuam trasel catre Sibiu unde vom lua pranzul. Plecam spre casa cu o scurta oprire la Manastirea Cozia. Sosire Bucuresti seara in jurul orelor 22,00

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO