+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro

1 ZI PE TRANSFAGARASAN

0
Pret
De la180 lei
Nume & Prenume*
Nr. Telefon*
Adresa Email*
Scrie un Mesaj*
* Sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Declaratia de Confidentialitate.
Vă rugăm să fiți de acord cu toți termenii și condițiile înainte de a trece la pasul următor
Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

1164

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

Transfăgărășan cel mai spectaculos drum din lume

Transfagarasan Excursie de O zi cu plecare din Bucuresti
 • Durata: 1 Zi
 • Transport: Autocar
 • Avans: 25% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Transfagarasan
 • Grup Minim: 25 persoane
INFORMATII

Plecari: 25.05.2024, 14.09.2024, 19.10.2024   
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 06:00
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar licentiat
 • vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
 • insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE:

 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 50% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.

» În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulata sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia inițială la o alta data, sau pentru mutarea la o alta excursie.

» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, sau prin transfer bancar.

Important

» Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu.

» Ghidul sau insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

»  Dacă exista posibilitatea servirii mesei de prânz în zona vizitată, în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă (apă, gustari, fructe, sandwich-uri).

» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil.

ITINERARIU

Bucuresti - Castelul de Lut - Povestea Calendarului - Lacul Bâlea - Barajul Vidraru - Mânăstirea Curtea de Argeș

» Dimineața la ora 6.00 plecăm de la METROU TIMPURI NOI. Începem călătoria noastră către Munții Făgăraș, cei mai masivi și mai înalți munți din țara noastră, cunoascuți și drept Alpii Transilvaniei.» Prima oprire o vom face la Castelul de Lut din Valea Zanelor unde ne vom obisnuii cu aerul de munte, apoi Intrăm apoi pe Transfăgărășan, al doilea cel mai înalt dum și cel mai spectaculos din România, desemnat  de emisiunea britanică Top Gear  ”cel mai bun drum din lume”.

» Odată ajunși la Lacul Bâlea, vom beneficia aici de timp liber în care ne putem bucura de posibilitățiile variate pe care acest loc de basm le ofertează:  o plimbare cu telecabina între Lacul Bâlea și Cascada Bâlea, masa de prânz la o cabană sau un picnic pitoresc, sau pur și simplu plimbări pe cont propriu în acest peisaj de munte de neuitat.

» Dupa o relaxare in varful muntilor pornim catre Barajul Vidraru precum și statuia lui Prometeu sau Monumentul Electricității.

» Pe drumul nostru, vom face o oprire la Mânăstirea Curtea de Argeș, una dintre cele mai frumoase de la noi din țară, având o arhitectură unică, inspirată atât din stilul bizantin cât și din decorațiile tipic musulmane. Mânăstirea este cunoscută datorită legendelor cu Meșterul Manole, dar și datorită faptului că aici se află îngropați toți regii României.

» După ce ne-am încărcat bateriile cu energia pură și aerul curat al muntelui, este timpul să ne întoarcem acasă pe ruta Curtea de Argeș – Pitești – București. Vom ajunge în capitală în jurul orelor – 21:00.

 

 

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO