+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 +40 733 837 771 contact@royaltrip.ro
Iata cateva destinatii turistice de neratat!

Vezi destinatii pe care sa le vizitezi în vacanta

romania transilvania royaltrip
39 oferte

Romania

Descoperă România Tărâmul autenticului si al naturii primitoare. Peisajele sunt unice în Europa. Țara noastră se bucura  de îmbrățișarea Carpaților, cu zone complet sălbatice și de frumusețea mereu proaspătă a Deltei Dunării, ca și de câmpii întinse, presărate cu diverse comori naturale și culturale. Peisajele naturale sunt variate, de la Marea Neagră la Carpații mărginași,…
Vezi Toate Ofertele
castelul reginei maria bulgaria royaltrip
11 oferte

Bulgaria

Excursii si Vacante in Bulgaria Din punct de vedere turistic, Bulgaria se aseamana mult cu Romania. Bulgaria prezintă o diversitate notabilă, cu peisaje spectaculoase.
Vezi Toate Ofertele
8 oferte

Grecia

Excursii si Vacante in Grecia Grecia este considerata leaganul civilizatei occidentale, o tara situata la răscrucea dintre Europa, Asia si Africa. Fiind o tară situată in sudul Peninsulei Balcanice, țărmul grecesc se intâlneste cu cele trei mări: Marea Egee, Marea Ionica si Marea Mediterană.
Vezi Toate Ofertele
turcia royaltrip
1 oferta

Turcia

Excursii si Vacante in Turcia Turcia devine în secolul XXI locul de odihnă preferat de milioane de turiști din toată lumea. întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află în Asia (Anatolia) și 3% Europa (peninsula Balcanică). Turcia are granițe cu opt țări: Grecia și Bulgaria la nord-vest; Georgia, Armenia și Azerbaidjan la nord-est; Iran (Persia) la est; și Irak și Siria la sud.
Vezi Toate Ofertele
budapesta ungaria royaltrip
1 oferta

Ungaria

Ungaria, situată în Europa Centrală, este o țară cu o istorie fascinantă și o cultură distinctivă. Capitala sa, Budapesta, este cunoscută pentru frumusețea sa arhitecturală și băile termale. Peisajul Ungariei este dominat de câmpii și dealuri, străbătute de râuri importante precum Dunărea și Tisa. Patrimoniul său istoric cuprinde castele medievale, biserici și orașe vechi fermecătoare.…
Vezi Toate Ofertele
0 oferta
berlin germania royaltrip
0 oferta
berlin germania royaltrip
0 oferta
paris franta royaltrip
1 oferta

Franta

Franta recunoscută în mod oficial ca Republica Franceză, este o republică constituțională unitară având un mod de guvernare semi-prezidențial, mare parte din teritoriul său și din populație fiind situată în Europa de Vest, dar care cuprinde și mai multe regiuni și teritorii răspândite în toată lumea.
Vezi Toate Ofertele
1 oferta