+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro
+40 767 345 090 contact@royaltrip.ro

CAZANELE DUNARII

0
585 lei / pers
de la119€
* Va rugam selectati toate campurile pentru a continua la urmatorul pas.

Continua Rezervarea

Salveaza in Lista de Dorinte

Adăugarea articolului la lista de dorințe necesită un cont

237

Aveti nelamuriri?

Nu ezita sa ne suni. Suntem o echipa de experti si suntem bucurosi sa va vorbim.
+40 787 889 085
+40 733 837 771
+40 767 345 090

contact@royaltrip.ro

CAZANELE DUNARII SI CASCADA BICAR

Excursie 3 zile
 • Durata: 3 Zile
 • Transport: Autocar
 • Avans: 25% la inscriere
 • Plecare: Bucuresti
 • Destinatie: Orsova
 • Grup Minim: 30 persoane
INFORMATII

Plecari: 08.04.2022, 09.09.2022
Locatie de Plecare & Retur: Metrou Timpuri Noi – Benzinaria MOL
Ora de Plecare: 05:30
Grup minim 30 de persoane.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
 • 2 nopti de cazare cu mic dejun si cina
 • insotitor de grup din partea agentiei.
 • călătoria cu trenul Oravița – Anina

SERVICII NEINCLUSE:

 • taxele de intrare și de fotografiere la obiectivele din program
 • asigurarea medicala (recomandata);
 • intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
 • alte taxe / servicii / cheltuieli personale;
 • plimbarea pe Dunăre (50 lei/pers)
 • mesele de pranz

Conditii de Inscriere si Participare

» Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
» Pentru a efectua rezervarea, este suficient transmiterea unui e-mail: contact@royaltrip.ro in care precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon, dupa care vi se intocmeste factura si contractul cu turistul.
» Plata primei transe (a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 25% din valoarea excursiei, astfel rezervarea este considerata ferma dupa semnarea contractului si achitarea avansului.
» Restul sumei se plateste cu 10 zile inainte de plecare.
» Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive exceptionale.
» Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment, poate aduce o alta persoana care sa preia rezevarea.

Pentru plata cash, se va efectua depunerea directa in contul agentiei Royal Trip, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.

Important

» Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de plecare, in functie de marimea grupului.
» Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.
» Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala in fiecare tara in parte, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism.
» Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla / tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
» Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
» Repartizarea camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.
» Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar / frigider, seif etc.).
» In momentul sosirii la hotel, turistul va solicita receptiei hotelului sa il informeze cu exactitate asupra lor.
» Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.
» Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat impreuna cu cazierul judiciar, necesare in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.
» Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.
» Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Acte necesare: Cartea de identitate sau pasaportul valabil 6 luni de la data intoarcerii in tara.

ITINERARIU

Ziua 1 - Bucuresti - Orsova - Cazanele Dunarii

»Intalnire cu ghidul insotitor la ora 05:30  la Metrou Timpuri Noi, plecare ora 05:30 Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti  – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Orsova. Vom tranzita partea de sud a țării îndreptându-ne către Orșova. Pe drum vom face o oprire pentru masa de prânz la Restaurant Cambera de langa Drobeta Turnu Severin. De aici ne deplasăm către Cetatea Severinului, ne continuam drumul catre Orșova unde ne vom îmbarca pe barcă pentru o frumoasă plimbare pe Dunăre, în cadrul căreia vom admira Cazanele Mici – Chipul sculptat in stâncă al regelui dac Decebal – Golful Mraconia – Manastirea Mraconia – Golful Dubova – Cazanele Mari. Dupa o frumoasa plimbarea cu barca, ne vom îndrepta către cazare unde ne vom odihni.

Ziua 2 - Oravita - Anina - Cascada Bigar

»Mic dejun plecare catre plecăm spre Oravița unde vom începe călătoria cu trenul pe cea mai veche cale ferată din Sud-Estul Europei  – 14 tuneluri, 10 viaducte și tăieturi în munte pe o lungime de 21 de kilometri, deci peste două treimi din întregul traseu! Călătoria cu trenul durează 2 ore. Ne imbarcam in autocar si plecam catre Cascada Bigar – considerată una dintre cele mai frumoase cascade din lume! O plimbare scurtă ( 10- 15 minute) pe traseu de munte ne duce la Izorul Bigăr. Pauza de pranz la Bigar. Retur către Czare și timp liber.

Ziua 3 - Tismana -Targu Jiu - Horezu - Bucuresti

»Mic dejun ne indreptam spre plecăm spre comuna Ponoarele unde vom vedea ,,Podul lui Dumnezeu’’ cunoscut drept un Monument al Naturii. Mai departe vom tranzita munții printr-un peisaj de vis și ajungem la Mânăstirea Tismana, una dintre cele mai impresionante mânăstiri ortodoxe din munții noștri. Ne continuăm drumul către Târgu Jiu unde vom vedea faimoasele Sculpturi ale lui Brâncuși: Masa Tăcerii – Poarta Sărutului – Coloana Infinitului.

Următoarea oprire va fii în localiltatea Hurezi unde vom avea timp pentru shopping la Centrul de Ceramică Horezu. Retur spre casa pe ruta Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti.

Sosire aproximativa la Bucuresti 22.30 –  23.00

Nota: Acestea sunt obiectivele propuse spre vizitare. In functie de durata fiecarei vizite si de intarzierile turistilor peste timpul alocat de catre ghid pentru fiecare obiectiv in parte, aceste obiective pot fi atinse sau nu. Obiectivele mentionate in program pot fi inlocuite cu altele, acest lucru nefiind dependent de agentie sau de turisti, ci doar de starea drumurilor, conditii meteo, sau alte motive obiective.

TRANSPORT
Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

» Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
» Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
» Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
» In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
» Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
» Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
» Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta. Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!

HARTA TRASEU

GALERIE FOTO