Oferta

Castelul de LUT

Vom Vizita: Peștera Valea Cetății, Biserica Fortificată Cincșor / Transport autocar cu aer conditionat Ghid de turism însoţitor
1 zi
Romania
Excursie
Oferta

Chisinau – Cramele Cricova

Vizita: Manastirea Hancu, Manastirea Capriana,
3 zile
Moldova
Circuit
Oferta

Delta Dunarii

Delta Dunarii, tinutul dintre ape, fac din acesta zona o destinatie de vacanta foarte cautata.
2 zile
Romania
Excursie
Oferta

Excursie Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo reprezinta capitala medievala a Bulgariei, o zona cu peisaje deosebite, cu cel mai glorios trecut istoric din Bulgaria. Veliko Tarnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei. Orasul vechi se afla pe trei dealuri: Tsarevets, Trapezita si Sveta Gora.
2 zile
Bulgaria
Excursie
Oferta

Ierusalimul din Balcani

Orasul si Lacul Ohrid  se afla in Macedonia si este o destinatie in care ar fi bine sa poate ajunge fiecare om, macar o data in viata!
6 zile
Macedonia
Excursie
Oferta

Kazanlak Valea Trandafirilor

Festivalul se desfasoara in prima Duminica din luna iunie a fiecarui an. Atunci se incheie perioada culesului de trandafiri iar acest festival este un omagiu adus fetelor tinere.
1 zi
Bulgaria
Excursie
Oferta

Paris un vis posibil

Parisul este locul în care toată lumea visează să ajungă măcar o dată în viaţă. Oraşul francez a fost întotdeauna una din marile atracţii turistice din lume, fiind catalogat de multe ori drept oraşul îndrăgostiţilor. Parisul este capitala şi cel mai mare oraş din Franţa, este traversat de răul Sena şi este în mare parte neschimbat din anul 1860.
10 zile
Franta
Circuit
Early Booking

Paste Creta

Hotelul de 3 stele Heronissos, este situat la numai 50 de metri de plaja de nisip din Hersonissos şi oferă o piscină în aer liber, înconjurată de o grădină bine îngrijită.
10 zile
Grecia
Circuit, Sejur
Early Booking

Paste in Pelion Grecia

Alykes este o stațiune destul de mică în comparație cu celelalte, perfectă pentru o vacanță de relaxare, liniștită, pentru turiști de toate vârstele, atât familii cât și cupluri sau grupuri de prieteni. Vânturile constante din această zonă au făcut ca Alykes să fie o destinație foarte populară pentru practicanții de sporturi nautice. Multe restaurante, taverne și baruri sunt dispuse de-a lungul plajei dând posibilitatea clienților lor să admire plaja.
7 zile
Grecia
Circuit, Sejur
Oferta

Paste in Vila Nena

Intampina primavara cum se cuvine printr-o vacanta de Paste in Grecia Insula Creta la doar 349 euro/pers.
5 zile
Grecia
Sejur
Oferta

Pelerinaj de Florii

Grecia este considerata leaganul civilizatei occidentale, o tara situata la rascrucea dintre Europa
3 zile
Grecia
Pelerinaj

Pelerinaj la Sf. Dimitrie

Sfantul Mare Mucenic Dimitrie a trait pe vremea imparatilor Diocletian si Maximian Galeriu
4 zile
Grecia
Pelerinaj