Restricțiile și recomandările guvernamentale privind călătoriile

Vă rugăm să verificați restricțiile de călătorie înainte de a rezerva sau de a călători. Este posibil ca deplasările să fie permise numai pentru anumite scopuri și în special, deplasările în scop turistic pot fi interzise. Pentru a vă ajuta, am inclus link-urile disponibile pe website-urile publice ale guvernelor dintr-o serie de țări din toată lumea. Vă rugăm să rețineți că mai jos nu se regăsesc toate țările. Dacă o țară nu este inclusă în acest rezumat nu înseamnă că aceasta nu se supune unor restricții de călătorie.

Vă recomandăm să căutați informații pentru orice țară în care plănuiți să călătoriți. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul website-urilor publice (guvernamentale) ale căror link-uri se găsesc mai jos. Măsurile adoptate de guverne sunt în continuă evoluție, astfel că vă rugăm să reveniți frecvent pentru actualizări și să vă bazați pe informațiile emise de guvernul dumneavoastră național și local pentru cele mai noi știri.

Pentru mai multe detalii despre statusurile frontierelor și despre mijloacele de transport și serviciile turistice disponibile în statele membre UE, vă rugăm să accesați Re-open EU.

INFO Coronavirus (COVID-19)

ȘTIRIOFICIALE.RO – VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DIN SURSE OFICIALE!

Ministerului Sănătății, http://www.ms.ro/

Institutului de Sănătate Publică, http://www.cnscbt.ro/

Ministerul Afacerilor Interne, https://www.mai.gov.ro/

Departamentul pentru Situații de Urgență, http://www.dsu.mai.gov.ro/

PORTAL DE INFORMATII BULGARIA

Sursă oficială de informații cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Bulgaria, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII GRECIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Grecia, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII TURCIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în TURCIA, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII REPUBLICA SLOVENIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Republica Slovenia, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII ITALIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în ITALIA, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI  sau  AICI!

PORTAL DE INFORMATII AUSTRIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Austria, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII GERMANIA

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Germania, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

PORTAL DE INFORMATII REGATUL UNIT

Informati-va din sursă oficială cu privire la măsurile de combatere a răspândirii COVID-19 în Regatul Unit, inclusiv consecințele epidemiei asupra sănătății, economice și sociale.

Pentru mai multe informatii cititi AICI!

Pentru BREXIT AICI !