7 nopti
Durata
Grecia
Locatie
Sejur
Oferta
Autocar
Tip Transport

Sejur in Peninsula Pelion Grecia 2020

Alykes este o stațiune destul de mică în comparație cu celelalte, perfectă pentru o vacanță de relaxare, liniștită, pentru turiști de toate vârstele, atât familii cât și cupluri sau grupuri de prieteni. Vânturile constante din această zonă au făcut ca Alykes să fie o destinație foarte populară pentru practicanții de sporturi nautice. Multe restaurante, taverne și baruri sunt dispuse de-a lungul plajei dând posibilitatea clienților lor să admire plaja.

http://www.hotelkalloni.gr/ Hotel Kalloni *** sau Hotel Galini *** mic dejun.  GRUP MINIM 25 PERSOANE

 • Copii pana 12 ani : cu mic dejun reducere – 30 € in aceeasi camera cu 2 platitori.
 • Al 3-lea adult are reducere – 20 € euro in aceasi camera cu 2 platitori.

Preţul include:

 • transport cu autocar.
 • insositor de grup,
 • 7 cazări cu mic dejun la hotelul Kalloni 3 stele (statiunea Alykes 80 m de plaja cu nisip fin), in camere duble sau triple (in functie optiunea clientului),

Preţul NU include:

 • asigurarea medicală,
 • taxa de oras/ persoana (acolo unde este cazul)
 • intrările la obiectivele turistice, biletele vaporaselor.
 • supliment cameră single: 140 euro/per
 • excursii opţionale.

 

 

Ziua 1: 

Plecare din Bucuresti, METROU TIMPURI NOI ora 22:00 pe traseul Bucureşti, Giurgiu, Sofia, Kulata, Promachonas, dimineata intram in Grecia.

Ziua 2: 

Vizitam orasul Salonic, La Sfânta Muceniță Paraschevi în Valea Tembi,

Volos, Pelion (Alykes). Sosire in jurul orei 18:00. Cazare la Hotel Kalloni *** sau Hotel Galini ***.Hotelurile sunt situate la poalele muntelelui Pelion, în satul Alykes , o zonă uimitoare la doar 80 de metri de plaja cu nisip fin.

Ziua 3 – 7

Timp liber pentru plaja, odihna sau excursii optionale.

Ziua 8: 

Dimineata dupa mic dejun, aprox. ora 10:00, incepem deplasarea spre casa pe traseul: Volos, Promachonas, Kulata, Sofia, Ruse, Giurgiu, Bucuresti. Sosire in cursul noptii, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Excursii recomandate

Excursii optionale

Excursie la Meteora.
Meteora este un impotant complex de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos. Gasim aici șase mănăstiri care sunt construite pe piloni din piatră naturală, la
marginea de nord-vest a Câmpiei Tesaliei în apropierea râului Pinios și Munților Pindului, în centrul Greciei. Cel mai apropiat oraș este Kalambaka.
Vizitam o manastire din complexul monahal Marele Meteor (Metamorfoseos sau Varlaam). Ne oprim la un atelier de icoane Byzantine, carti, obiecte bisericesti, suveniruri. Acolo turistii sunt intampinati cu suc/rahat, se va face o demonstratie de realizare a icoanelor, iar la plecare se organizeaza o tombola.
45 euro/pers – copii 20 euro/pers.
Excursie la Salonic.

Plecare ora 08:30 catre Salonic. Tur panoramic al Salonicului cu vizita la Catedrala Sfantul Dumitru, Biserica Sfantul Gheorghe (Rotonda) cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia in bulevardul Egnatia, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama, bulevardul Tsimiski si piata Aristotelous, Sf Teodora, Turnul Alb si vizita orasului vechi
(Ladadika).
Timp liber pentru plimbare si cumparaturi. Ora 17:30 plecare din Salonic catre Pelion.
45 euro/pers – copii 20 euro/pers.
Excursie la Atena
Plecare ora 08:30 cu destinatia Atena. Turul panoramic al Atenei cu autocarul, insotiti de ghid grec, autorizat vorbitor de limba romana, tur care va cuprinde : Piata Omonia, Biblioteca
Nationala, Universitatea, Academia, Piata Syntagma, Stadionul Olimpic, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta lui Adrian, vizita la Acropolis. Se face un scurt tur pietonal in zona Plaka,
cartier istoric, situat la nord de Acropole. Dupa amiaza, program de plimbări și cumparaturi înAtena. In jurul orei 16:00 si revenire la hotel.

Conditii de Inscriere si participare :

 • Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bamcheta.
 • Pentru a efectua rezervarea, e suficient sa transmiteti unui e-mail: contact@royaltrip.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon sau, prin formularul de rezervare din oferta, dupa care vi se intocmeste factura si contractul.
 • Plata primei rate ( a avansului) se face la momentul rezarvarii si se achita 30% din valoarea excursiei.
 • Se poate Plati in 2 sau 3 transe egale prin Transfer bancar : Depunera directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
 • Ultima transa se plateste cu 15 zile inainte de plecare.

Acte necesare : carte de identitate

Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

 • Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile,cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
 • Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane.– Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15- 20 minute inainte de ora plecarii.
 • Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
 • In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
 • Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
 • Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
 • Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta:
 • Autocarele  indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!