3 zile
Durata
Romania
Locatie
Excursie
Oferta
Autocar
Tip Transport
Va invitam in Apuseni!

Incursiune In Apuseni

Deci, sa mergem in Apuseni, in locuri cunoscute si mai putin cunoscute, inarmati cu voie buna.

Cu fauna si flora uimitoare, cu peisaje pitoresti si cu un relief spectaculos, Muntii Apuseni sunt, cu siguranta, o destinatie turistica de neratat in tara noastra.

Sunt multe de vazut in Apuseni. Daca insa ai doar cateva zile la dispozitie pentru a explora aceasta parte a Carpatilor, noi iti recomandam sa vizitezi urmatoarele locuri:

SERVICII INCLUSE:

 • transport
 • cazare cu mic dejun
 • insotitor grup

SERVICII NEINCLUSE:

 • intrari la obiective (ex Pestera Scarisoara 13 lei)
 • alte cheltuieli ocazionale.

Evenimentul se efectueaza in aceasta perioada cu minim 25 persoane

Ziua 1: Ne intalnim la METROU TIMPURI NOIla ora 05,30 si ne imbarcam pentru o calatorie generatoare de multe amintiri frumoase si urmam traseul spre Sibiu, cu pauzele necesare.
Primul obiectiv din program este Muzeul Mineritului din Rosia Montana, o localitate miniera cu o istorie veche de peste 2000 de ani, inca de pe vremea romanilor. Situata la 80 km de Alba-Iulia ,la poalele Muntilor Metaliferi,acum ramasa doar cu amintirea vremurilor in care activitatea de minerit era un mod de viata, ne aduce la cunostinta prin intermediul acestui muzeu, ce inseamna sa scormonesti in maruntaiele pamantului dupa acele metale pretioase. Turul acestui muzeu ne deschide o alta perspectiva de a privi si admira curajul si tenacitatea tuturor celor care au fost legati de aceasta ocupatie .Dupa terminarea turului de muzeu vom face un tur de oras cu autocarul sau unde e cazul si pe jos ,si apoi ne grabim spre cazare,un dus si putina odihna ne va revigora pentru a doua zi

Ziua 2– Ne trezim dimineata, iar intre ora 08 servim micul dejun, si la ora stabilita plecam spre localitatea Garda de Sus. Aici gasim locuri care nu pot fi descrise ,cel mai bine e sa le observam si sa le contemplam pentru a realiza maretia naturii. Vom parcurge, Cheile Ordancusei si la final Ghetarul de la Vartop. Despre aceste obiective nu fac nici o descriere, trebuie sa le descoperim singuri. Spre sfarsitul zilei ,ne retragem la cazare,si ne vom odihni, iar seara o vom peterece in grup.

Ziua 3– Vom urma acelasi ritual, iar dupa micul dejun mergem sa vedem unul din simbolurile ardelene, Casa Memoriala „Avram Iancu”.
Se gaseste in satul Incesti, com Avram Iancu si a fost construita in anii 1800 de catre Maria si Alexandru Iancu, parintii eroului national. In interior se gasesc obiecte personale, fotografii,documente care au apartinut sau sunt in legatura cu Avram Iancu.
La iesirea din Casa Memoriala plecam spre rezervatiile Cascada Pisoaia, si Dealul cu Melci. Cascada Pisoaia ,denumita si Valul Miresii, este o rezervatie peisagistica aflata pe un prag stancos de calcare cristaline din epoca neozoica, are o deschidere de 25 m si o cadere de apa de 18 m. In apropiere ,Dealul cu Melci este un unicat geologic ,un conglomerat de gresii in care au fost incrustate zeci de specii de moluste, pe fundul stancos al unei mari in cretacicul superior.
Dupa aceasta iesire in natura, programul din aceasta zi este realizat, astfel incat ne pregatim pentru intoarcerea acasa.

Conditii de Inscriere si participare :

 • Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu a doua bancheta.
 • Pentru a efectua rezervarea, e suficient sa transmiteti un e-mail la adresa contact@royaltrip.ro, in care sa precizati nume / prenume, CNP, seria CI, adresa si numarul de telefon sau, prin formularul de rezervare din oferta, dupa care vi se intocmeste factura si contractul.
 • Plata sumei se va face integral pana in ziua excursiei.
 • Se poate plati prin transfer bancar: Depunera directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara comision bancar.
 • Avansul se returneaza in totalitate in situatia in care nu se poate efectua evenimentul din motive independente de noi, sau nu se poate forma grupul minim.
 • Daca o persoana este pusa in situatia de a nu putea participa la eveniment,poare aduce o alta persoana care sa preia rezevarea .
 • Protectia datelor cu caracter personal:

Prelucrarea datelor cu caracter personal ale turistilor sunt solicitate de furnizorii de servicii (hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), Agentia de Turism colecteaza si transmite mai departe pentru buna functionare si finalizarea rezervarilor si a serviciilor turistice.

Informatii despre calatoria cu autocarele Royal Trip

 • Autocarele din flota Royal Trip sunt destinate excursiilor si sunt dotate cu scaune rabatabile, cotiere, aer conditionat, instalatii audio-video si sunt omologate pentru transportul de persoane intern si international.
 • Soferii detin atestat de soferi profesionisti pentru transportul de persoane. Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare, cu 15 – 20 minute inainte de ora plecarii.
 • Locurile in autocar au fost repartizate la momentul platrii avansului, turistii avand obligatia sa ocupe doar locul indicat de ghid si inscris in diagrama excursiei.
 • In autocar nu este permis consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
 • Obiectele voluminoase si grele precum sticlele, se aseaza in bagajule de mana care va fi pastrat pentru o calatorie sigura si placuta, in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.
 • Turistii care aleg excursiile cu autocarul au privilegiul de a beneficia de o oragnizare cat mai buna.
 • Transportul efectuat cu autocarele Royal Trip sunteti in siguranta:
 • Autocarele indeplinesc conditiile legale pentru transport intern si international.

Va dorim o calatorie placuta!