Sfintele Locuri Grecesti

Pret: 299€ + 150lei / persoana
Plecari: 12.07.2019

Program Excursie

De la Salonic la Patras si Atena pasesti numai pe pamant sfant. Catedralele Sf. Dimitrie si Sf. Andrei, complexul Meteora, manastirile Sf. Nectarie, Dionisos sau Sf. Efrem cel Nou. 24 din cele mai cunoscute locuri sfinte din Grecia. Acest sejur este oferit in cadrul Campaniei „Unele calatorii le faci pentru suflet.”

Ziua I
Ora 18.30, intalnire la statia de metrou Timpuri Noi. Ora 19:00, plecare pe traseul: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Promahonas. Continuarea drumului catre Salonic, unde se viziteaza centrul istoric, Catedrala Sf. Dimitrie, unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir si cele ale Sf. Anisia, Biserica Sf. Sofia – unde se afla moastele Sf. Vasile cel Nou – si Catedrala Mitropolitana – care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Continuarea drumului catre: Veria – Cozani – Kalambaca. Cazare la hotel de 3 stele.

Ziua II
Ora 07:30, mic dejun. Plecare catre Meteora, cu o scurta oprire la atelierul de icoane bizantine. Vizitarea a doua manastiri din cadrul Complexului Monahal Meteora. Masa de pranz – optional (cost 8 – 10€). Continuarea traseului catre Igoumenitsa. Traversarea cu ferry-boat-ul si cazare in Corfu, in jurul orei 22:00, la hotel de 3 stele.

Ziua III
Mic dejun, ora 07:30. Vizitarea Catedralei care adaposteste moastele Sf. Spiridon si a Catedralei care adaposteste moastele Sf. Imparatese Teodora. Program liber sau, opţional excursie 10€ la Manastirea Pantocrator (situata pe cel mai inalt varf de munte din Corfu). Manastirea Paliokstritsa – unde se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, Manastirea Sf. Paraschevi. Palatul Imparatesei Elisabeta (Sissi) – intrare 7€. Intoarcere la hotel.

Ziua IV
Ora 05:30 plecare. Mic dejun la pachet servit pe ferry-boat. Traversare pana la Igoumenitsa si continuarea traseului catre Patras. Vizita la Catedrala care adaposteste moastele Sf. Andrei. Vizita la Manastirea Sf. Patapie (daca timpul permite), oprire la canalul Corint si cazare in Atena.

Ziua V
Mic dejun la ora 07:00. Plecare spre portul Pireus, imbarcare pe ferry-boat pentru deplasare pe Insula Eghina. Vizita la Manastirea Sf. Nectarie. Retur in Atena. Turul orasului cu autocarul. Vizita la Manastirea Sf. Efrem cel Nou. Cazare pe Insula Evia – Chalkida.

Ziua VI
Mic dejun. Plecare catre Biserica Sf. Ioan Rusul si participarea la Sf. Liturghie. Vizita la Manastirea Sf. Cuvios David. Imbarcare pe ferry-boat. Scurta oprire la Manastirea Kato Xenia – care adaposteste o parte din Braul Maicii Domnului. Cazare in Paralia.

Ziua VII
Mic dejun la ora 07:00. Plecare catre Romania cu vizite la Manastirea Sf. Dionisie si la Manastirea Efrem Sirul. Sosire in Bucuresti, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii Incluse

Servicii Neincluse

Important

» transportul cu autocarul clasificat 2 / 3 stele
» sase nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*
» insotitor de grup roman si preot insotitor, pe toata durata pelerinajului
» transportul cu ferry-boat-ul pe insulele Corfu, Aegina si Evia

» intrarile la obiectivele turistice si ghizii pentru acestea
» sigurarea medicala

IMPORTANT: Carte de identitate sau pasaport valabil, mai exact la momentul intrării in tara, trebuie ca perioada pana la data de expirare sa fie mai mare de sase luni.

Agentia Royal Trip

excursii

error: Continut protejat !!