Agentia Royal Trip

O agenție potrivită ție!

Cum alegem o firma de transport persoane?

firma de transport persoane

Firma de transport persoane

Firma de transport persoane

 

 

Sa calatoresti este una dintre cele mai frumoase preocupari umane, cu siguranta, dar ce faci atunci cand vezi ca nu ai ales cea mai buna modalitate sau firma de transport persoane? Ce-i drept, multi oameni calatoresc cu autovehiculul personal, insa foarte multi oameni prefera sa aleaga  firmele care presetaza astfel de servicii.

Toti ne dorim sa calatorim in cele mai bune conditii, astfel ca trebuie sa stim si la ce aspecte sa fim atenti cand facem astfel de alegeri, nu-i asa? Ei bine, tocmai pentru a nu face astfel de greseli iti voi prezenta in continuare cateva aspecte pe care sa le urmaresti de fiecare data cand alegi o firma de transport persoane.

Transportul rutier contra-cost de persoane se efectuează de către operatorii de transport rutier numai cu autobuze (autocare) la bordul cărora se află, pe toată durata transportului, o copie conformă a licenţei, precum şi licenţa de copia licentei sau documentul de transport corespunzător serviciilor ocazionale, după caz.

Conform art. 3 din OG nr.  27/2011, prin transport rutier contra-cost se înţelege transportul rutier de mărfuri şi/sau persoane efectuat contra plată, prin încasarea unui tarif sau a echivalentului în natură ori în servicii.

 

error: Continut protejat !!