Excursii Romania

Viziteaza aceasta tara minunata Romania!

  • Romania – una din cele mai misterioase si frumoase tari din Europa. Spiritul medieval se simte peste tot: de la strazile vechi prafuite si terminand cu padurile misterioase
  • In aceasta tara puteti gasi frumusetea mandra a Carpatilor, fresce din vechi manastiri ortodoxe si splendoarea castelelor medievale, unde, intr-unul dintre ele, conform legendei, a locuit insusi Dracula.
  • Daca doriti sa faceti o calatorie in trecut, Societatea Royal Trip va recomanda puternic sa vizitati aceasta tara pitoreasca, unde in fiecare colt respira istoria si legendele.
  • Romania este situata in partea de sud-est a Europei, in Peninsula Balcanica, pe tarmul vestic al Marii Negre. Vecinii Romaniei sunt Ucraina (la nord si est), Republica Moldova (la est), Marea Neagra (la sud-est), Bulgaria (la sud), Serbia (la sud-vest) si Ungaria (la vest).
  • Din punct de vedere administrativ, teritoriul tarii este impartit in 41 de judete, plus municipiul Bucuresti. La nivel local, fiecare judet este administrat de catre un prefect si un consiliu judetean. Impartirea teritoriului pe judete este dublata de o impartire pe 8 regiuni de dezvoltare, folosite pentru o mai buna coordonare a proiectelor de dezvoltare regionala.
  • In Romania, putem intalni o sumedenie de lacuri. Carpatii Meridionali (in special grupele Fagaras Retezat si Godeanu), dar si Carpatii Orientali (Muntii Rodnei) sunt cunoscuti pentru lacurile glaciare care s-au format in decursul timpului. Amintim aici Lacul Balea, Lacul Bucura - cel mai mare lac glaciar din Romania, Lacul Zanoaga, Lacul Galcescu, Lacul Capra si multe altele...

VA ASTEPTAM SA VIZITAM ACEASTA TARA MINUNATA !

Agentia Royal Trip

excursii

error: Continut protejat !!