Excursie religioasa in Grecia

Pret: 650 lei / persoana
Plecari: 19.04.2019 / 17.05.2019 / 20.09.2019

Program Excursie

Ziua I
Plecarea din Bucuresti la ora 15:00 pe traseul: Bucuresti, Giurgiu, Ruse. Se viziteaza Manastirea Basarabov, se continua traseul pe ruta Sofia, Kulata se circula pe timpul noptii.

Ziua II
Intram in Grecia dimineata si continuam traseul catre Seres, Salonic. Oprire in Salonic cu vizitarea Manastirii Sf. Dumitrie izvoritorul de mir, (locul unde se afla si moastele Sf. Dimitri si cele ale Sf.Anisia). Se continua traseul catre muntele Olimp si se viziteaza Manastirea Sf. Dionisie (muzeul manastirii) si Manastirea Sf. Efrem Sirul. Deplasarea catre oarasul Kalambaka unde ne vom caza.

Ziua III
Mic dejun, vizitarea magazinului de icoane de la poalele Meteorelor si a complexului monahal Meteora( Man, Marele Meteor, Man. Varlaam, Man. Sf. Stefan). Continuarea traseului catre orasul Veria si vizitarea Man. Sf. Luca al Crimeii. Continuarea traseului catre orasul Salonic pt. cazare.

Ziua IV
Mic dejun, Vizitarea Man. Suroti unde se afla mormantul Sf. Paisie Aghiotantul si Sf. Arsenie Capadocianul. Dupa amiaza se continua traseul catre tara si oprire in Bulgaria la Man. Rila unde se afla moastele Sf. Ioan. Plecarea catre tara, sosirea in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Servicii Incluse

Servicii Neincluse

Important

» 2 cazari cu mic dejun
» transport cu autocar licentiat
» insotitor de grup preot

» intrarile la obiective (Meteore), aproximativ 3€ de obiectiv
» taxa de statiune 3€ / statiune
» asigurarea medicala de calatorie

» avans 200lei / persoana
» banii se returneaza doar in cazul in care aduceti inlocuitor
» ne rezervam dreptul de a face mici schimbari
» locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului
» grup minim 40 persoane

Agentia Royal Trip

excursii

error: Continut protejat !!