Charter Bucuresti Romania - Creta Grecia

SEZONUL 2018

Echipa ROYAL TRIP® va informeaza asupra lansarii charter-ului autocar SAPTAMANAL pentru perioada 01 Mai – 28 Septembrie 2018!

Prin agentia Royal Trip va punem la dispozitie curse CHARTER de autocar pe traseul Bucuresti Romania – Creta Grecia- Statiunea Hersonisos – Bucuresti, cu plecare in fiecare in fiecare vineri cu retur duminica.

 • Ca si traseu avem Bucuresti – Giurgiu – Grecia -Atena – Creta.
 • Ajungem in Salonic – Atena – Port Pireas – Insula Creta Statiunea Hersonissos. Pretul unui bilet pentru Salonic este de 50 €/sens , pretul unui bilet pentru Atena este de 60 €/sens/pers, pretul unui bilet pentru Port Pireas este de 70 €/pers, pentru Insula creta pretul unui bilet este de 70 €/sens/pers si 40 € taxa pentru feryboat.
 • Pretul pentru bilet dus-intors costul este de 130 €/pers si 80 € feryboat. Beneficiati reduceri importante pentru copii, de la 0-5 ani neampliniti gratuit, iar de la 5-14 ani 50%.

[formidable id=15]

Conditii de transport:

Observatii

Important!

 • Distribuirea locurilor in autocar se face in ordinea sosirii la autocar.
  Autocarele sunt licentiate, clasificate international si sunt dotate cu climatronic, scaune rabatabile si instalatie audio-video.
 • Orele de plecare/sosire sunt orele locale de pe teritoriul fiecărui stat. Neprezentarea la imbarcare a turistului la orele anuntate duce la anularea locului achitat pentru cursa respectiva. De valabilitatea documentelor necesare calatoriei (pasaport, BI)  raspunde fiecare calator. Transportatorul nu este raspunzator de refuzul autoritatilor vamale de a permite turistului parasirea tarii.
  Pasagerul are dreptul să transporte gratis bagaje in greutate maxima de 60 kg, pentru fiecare bagaj suplimentar se va plăti  10 EURO.
 • Agentia nu se face raspunzatoare in cazul intarzierii autocarului din conditii independente de vointa agentiei (din cauza conditiilor de trafic, ambuteiaje, inchiderea anumitor sectoare de drum, vama, etc) sau din vina turistilor (intarzieri la program, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghid/insotitor sau conducatorii auto, etc). In cazul defectarii fizice ireparabile a mijlocului de transport pe durata calatoriei, agentia are obligatia de a proceda la inlocuirea acestuia cu un altul functional in maxim 24 de ore de la data producerii defectiunii, conform legilor in vigoare.

 • Raspunderea privind pierderea, furtul, deteriorarea bagajelor, a obiectelor personale sau a actelor de calatorie este in sarcina turistilor. Pe durata transportului, bagajele turistilor sunt asigurate de catre firma transportatoare. Transportul se asigura cu autocare/midiautocare/microbuze categoria I. Se vor face opriri regulate la intervale de 3-4 ore pentru necesitati, servirea mesei, etc. Toaletele din autocare nu se folosesc.

 • In autocar sunt strict interzise: Fumatul,  Consumul de bauturi alcoolice, Consumul de droguri si substante narcotice. Soferii au dreptul de la mustrare pana la debarcarea din autocar a pasagerilor in stare de ebrietate sau care afecteaza ordinea si siguranta publica, fara rambursarea de catre agentie a costurilor de transport/repatriere a pasagerilor in cauza.  Pasagerul se obliga sa achite  catre agentie contravaloarea oricaror distrugeri aduse autocarului.

 • Daca turistul este nemultumit de serviciile de transport are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit cu privire la deficientele constatate legate de realizarea serviciilor contractate, ce se va transmite in maxim 3 zile de la incheierea calatoriei. Daca in urma analizei reclamatiei se constata ca transportatorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate, acesta va propune alternative de compensare sau va despagubi turistii recalamanti cu contravaloarea serviciilor nepresetate sau incomplet prestate, in termen de maxim 30 de zile de la data depunerii reclamatiei. Agentia nu ia in considerare reclamatiile facute in nume colectiv.
  Forta majora exonereaza transportatorul de orice raspundere.

 • Orice rezervare trebuie insotita de numarul de telefon mobil al turistilor, cu roaming activat, si de hotelul la care au cazarea turistii!

 • Anularea rezervarilor cu mai putin de 20 de zile inaintea datei de plecare a turistilor se penalizeaza 100%!
 • Anularea rezervarilor cu mai mult de 20 de zile inaintea datei de plecare a turistilor se penalizeaza 30%!
 • Vor fi considerate anulate toate rezervarile neachitate de catre agentii cu maxim 20 zile inaintea datei de plecare a turistilor!

error: Continut protejat !!