Pelerinaj la Meteora

Pelerinaj la Meteora

★ PRET 220 € / PERS ★
★ PLECARE 13/04/2018 ★
PRETUL INCLUDE:
√ 3 cazari cu mic dejun
√ Transport cu autocar licentiat
√ Insotitor de grup (PREOT)
√ PRETUL NU INCLUDE:
√ intrarile la obiective( Meteore) in jur de 3 euro de obiectiv.
√ taxa de statiune 3 euro/statiune
√ asigurarea medicala de calatorie
★ CONTACT ★
☎ +40733837771
AVANS 50 EURO/PERS
Rezervare Online
Rezervare Online

pelerinaj la meteora

PELERINAJ PENTRU TOTI

220 euro/pers

Ziua 1: Plecare din Bucuresti,  la ora 19:00, pe traseul Giurgiu – Russe- Sofia – Promahonas- Tesalonic.
Ziua 2: Vizitarea orasului Tesalonic cu oprire la: Biserica Sf. Dimitrie unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir, Manastirea Sf. Teodora, Biserica Sf. Sofia, Catedrala mitropolitana Sf. Grigore Palama, Arcul lui Galerius si Turnul Alb – simbolul orasului. Continuam drumul apoi spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka, hotel 3 stele.
Ziua 3: Micul dejun. Vizitarea Complexului monahal de la Meteore (1-2 Manastiri) si Fabrica de Icoane Bizantine (asistare la procesul de fabricare a icoanelor). Se continua traseul spre insulaEvia – traversare cu ferry-boat-ul din Portul Glyfa. Vizitarea Manastirii Cuv. David Batranul si pe urma vom merge la biserica din satul Prokopie unde se afla moastele Sfantului Ioan Rusul. Cazare in Evia, hotel de 3 stele.
Ziua 4: Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul si oprire in apropierea orasului Volos, la Manastirea Kato Xenia – unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni. Ne vom indrepta apoi spre Paralia Katerini, cu oprire la Manastirea Sfanta Paraschevi din Valea Tembi. Cazare in Paralia Katerini, hotel 3 stele.
Ziua 5: Mic dejun. Vizitarea Manastirii Dyonisos – situata la poalele Muntelui Olimp si Manastirea Sf. Efrem Sirul. Continuam drumul spre ţara si ne mai oprim la: Manastirea Suroti,unde este inmormantat parintele Paisie Aghioritul si unde se afla moastele Sf. Arsenie Capadocianul, si, daca timpul ne permite, la Manastirea Ioan de la Rila. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.
  • Programul pelerinajului Pelerinaj la Meteora poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale.
  • Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.
  • Insotitorul de grup/Centrul nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
  • La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.
  • Tariful este valabil pentru un grup de minim 45 de persoane.
  • In cazul in care numarul este mai mic de 45 de persoane, tariful va suferi modificari.