Autocare 55 locuri

Autocare 55 locuri

per-hour-rate
LA ORA
25 Euro / Ora
per-day-rate
La zi
200 euro / zi
per-hour-rate
Transport Aeroport
170 euro
★ DOTARI AUTOCAR ★
√ Clima
√ Scaune rabatabile
√ Sistem audio-video
√ Microfon
√ Iluminare individuala
√ 55 locuri turistice
★ CONTACT ★
☎ +40733837771
E-mail: office.inchiriereautocare@gmail.com
Rezervare Online
Rezervare OnlineInchirieri Autocare

 ➤ Nr. locuri: 55+1+1 / Clasificare: 3* / sistem audio / dvd / 2 monitoare / scaune rabatabile si spatiu mare intre scaune / clima / iluminare individuala / microfon.

   TARIFE 

☑ Tarif / Km NATIONAL : se calculeaza la fiecare cursa, incepand de la 4.0 RON + TVA/KM in functie de numarul de km, traseu, nr. de zile, etc…

☑ Tarif / Km INTERNATIONAL :se calculeaza la fiecare cursa, incepand de la 1 EUR/KM in functie de numarul de km, Tari tranzitate, traseu, numar de zile la dispozitie, etc…

➣ Turism intern: chirie, combustibil, asigurare persoane si bagaje. Beneficiarul va asigura: masa si cazarea soferului, taxele de parcare, poduri . O zi la dispozitie inseamna minim 200 km . Depasirea numarului de kilometri se tarifeaza conform tarifelor pe kilometru mentionate mai sus. Pentru national se adauga TVA.

➣ Turism extern: chirie, combustibil, taxe de frontiera, autostrazi, asigurare persoane si bagaje, carte verde. Beneficiarul va asgura: Cazarea si masa soferi, taxe parcari, taxele de intrare in oras si treceri ferryboat, poduri. Preturile se pot negocia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de km parcursi.

➣ Tarifele pot varia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de numarul de kilometri parcursi, numarul de zile la dispozitie, taxe aferente traseului dumneavoastra, numarul de soferi, perioada calendaristica aleasa pentru derularea actiunii, preturile combustibililor pentru tarile tranzitate, etc. 

 

error: Continut protejat !!