Inchiriere autocare Beulas

Inchiriere autocare Beulas

per-hour-rate
LA ORA
25 euro / Ora
per-day-rate
La zi
200 euro / zi
per-hour-rate
Transport Aeroport
170 euro
★ DOTARI AUTOCARE ★
√ Clima
√ Scauna rabatabile
√ Sistem audio-video
√ Microfon
√ Iluminare individuala
√ 55 locuri turistice
★ CONTACT ★
☎ +40733837771
E-mail: office.inchiriereautocare@gmail.com
Rezervare Online
Rezervare Onlineinchirieri autocare

autocare

AUTOCARE BEULAS 55 LOCURI

➤ Autocare Beulas 3 * / sistem audio / dvd / 2 monitoare / scaune rabatabile și spațiu mare între scaune / clima / iluminare individuale / microfon.

➢ Turism intern: chirie, combustibil, asigurare persoane si bagaje. Beneficiarul va asigura: masa și cazarea soferului, taxele de parcare, poduri. O zi la dispoziție înseamnă cel puțin 200 km. Depășirea numărului de kilometri este tarifată conform tarifelor pe kilometru menționate mai sus. Pentru național se adaugă TVA.

➢ Turism extern: chirie, combustibil, taxe de frontieră, autostrazi, asigurare persoane și bagaje, carte verde. Beneficiarul va asigura: Cazarea și masa, taxele de parcare, taxele de intrare în oraș și treceri feribot, poduri. Preturile se pot negocia in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de km parcursi.

➢ Tarifele variaza in cazul unor contracte pe termen lung sau in functie de numarul de kilometri parcursi, numarul de zile la dispozitie, taxele aferente traseului dumneavoastra, numarul de soferi, perioada calendaristica aleasa pentru derularea actiunii, pretul combustibililor pentru tarile tranzitate etc.


.

 

error: Continut protejat !!